Válogatott: Stieberékre nagy hatással volt a Pintér-vizit

Vágólapra másolva!
2014.02.17. 10:56
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott nemrégiben kinevezett szövetségi kapitánya, valamint két segítője, Farkas József pályaedző és Markó Zsolt kapusedző a helyszínen nézte meg a Greuther Fürth–Karlsruhe német másodosztályú mérkőzést (1–1) pénteken, és egyeztetett a fürthiek két magyar légiósával, Korcsmár Zsolttal és a meccset végigjátszó Stieber Zoltánnal.

„Nagyon jólesett, sőt büszkeséggel tölt el, hogy eljött Pintér Attila, s beszélgethettünk – összegezte a másfél-két órás eszmecserét a Nemzeti Sportnak Stieber Zoltán, aki ebben a bajnoki szezonban hét-hét góllal és gólpasszal a fürthiek legeredményesebb játékosa. – Szerintem fontos, hogy mielőbb személyes kapcsolat alakuljon ki a kapitány s a lehetséges kerettagok között. Persze szót ejtettünk a pénteki bajnokiról. Pintér Attila elmondta róla a véleményét, majd ismertette velem és Korcsmár Zsolttal az elképzeléseit, céljait. Azt hiszem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy a szakember és segítői rendkívül kedvező benyomást tettek ránk.”Stieber Zoltán, aki ebben a bajnoki szezonban hét-hét góllal és gólpasszal a fürthiek legeredményesebb játékosa. – Szerintem fontos, hogy mielőbb személyes kapcsolat alakuljon ki a kapitány s a lehetséges kerettagok között. Persze szót ejtettünk a pénteki bajnokiról. Pintér Attila elmondta róla a véleményét, majd ismertette velem és Korcsmár Zsolttal az elképzeléseit, céljait. Azt hiszem, mindkettőnk nevében mondhatom, hogy a szakember és segítői rendkívül kedvező benyomást tettek ránk.”

Korcsmár Zsolt sérülés miatt nem léphetett pályára a pénteki mérkőzésen a fürthi csapatban, amely jelenleg a második, feljutást érő helyen áll a Bundesliga 2.-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik