Női válogatott: több kulcsjátékos nélkül legyőztük Szlovéniát

Vágólapra másolva!
2015.06.11. 18:38
A magyar női labdarúgó-válogatott csütörtökön 2–1-re legyőzte Szlovéniát a Szombathelyen rendezett barátságos mérkőzésen – számolt be a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.

Markó Edina együttese, amely ezúttal több kulcsjátékosát nélkülözte, az ősszel rajtoló Európa-bajnoki selejtezősorozatra készül.

„A megszokott összeállításunkhoz képest hét hiányzónk is volt, ennek ellenére az első félidőben domináltunk, helyzeteink voltak, gólt értünk el – olvasható Markó Edina értékelése az mlsz.hu-n. - A második félidőben a szlovénok átvették az irányítást, várható volt, hogy előbb-utóbb gólt szereznek, és sikerült is egyenlíteniük. A mérkőzés végén becserélt fiatalok örömtelien jól szálltak be, mint ahogy a szünetben beállt Kristin Sára és Nagy Ágnes is hozzá tudott tenni a csapat játékához, és az utolsó tíz perc fölénye ismét gólt eredményezett. Kiegyenlített mérkőzésen nagyon jó szlovén válogatottat sikerült legyőznünk, biztos vagyok benne, hogy a megszerzett tapasztalatokból sokat hasznosítani tudunk a hamarosan kezdődő Eb-selejtező sorozatban is.”

NŐI LABDARÚGÁS, FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–SZLOVÉNIA 2–1 (1–0)
MAGYARORSZÁG:
Bíró Barbara (Samu Anna, 70.) – Demeter Réka (Tálosi Szabina, 46.), Szeitl Szilvia, Rácz Zsófia, Szabó Boglárka – Smuczer Angéla, Fenyvesi Evelin – Sipos Lilla (Kocsán Petra, 72.), Nagy Lilla (Nagy Ágnes, 46.), Szuh Erika (Magyarics Zoé, 72.) – Zágor Bernadett (Krisztin Sára, 46.)
A magyar gólszerzők: Nagy L. (18.), Szeitl (84.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik