Michael Okeke: Könnyű volt a magyar válogatott mellett dönteni

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.09.06. 12:50
Michael Okeke debütált az U21-es válogatottban (Fotó: Török Attila)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott felkészülési találkozón 2–1-re kikapott Szlovákiától a spanyolok elleni, keddi Eb-selejtezője előtt. A magyar U21-es csapatban bemutatkozott a Manchester City játékosa, Michael Okeke, aki Angliában született nigériai édesapa és magyar édesanya gyermekeként. A mérkőzés után az újságírók kérdéseire válaszolt nemcsak a válogatottal, de a Cityvel, Pep Guardiolával és Szoboszlai Dominikkal kapcsolatban is.

A 18 éves Michael Okeke először lépett pályára a magyar U21-es válogatottban. Beszél magyarul is, de érthető módon inkább angolul szeretett volna nyilatkozni. Videónkban szót ejt a magyar válogatottságról, a Manchester Cityről, Pep Guardioláról és Szoboszlai Dominikról is.

U21-ES FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MAGYARORSZÁG–SZLOVÁKIA 1–2 (0–1)
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion
MAGYARORSZÁG: Hegyi (Pécsi, a szünetben) – Baráth P. (Alaxai, 90+3.), Szabó A., Debreceni Á. – Komáromi (Kerezsi, 78.), Kosznovszky (Geiger, a szünetben), Horváth A. (Okeke, 66.), Vitális (Vancsa, 78.), Benczenleitner – Gruber (Dénes Cs., 66.), Lisztes K. (Molnár R., 66.). Szövetségi edző: Szélesi Zoltán
Gólszerző: Debreceni Á. (55.), ill. Gajdos (30.), Jambor (71.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik