Súlyos vereséggel kezdtük az NL-t, 5–0-ra kikaptunk Németországban

Súlyos vereséggel kezdtük az NL-t, 5–0-ra kikaptunk Németországban

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
hencida01
hencida012024. 09. 09. 12:58

Bandor! Lehet hogy Gulácsi xg- jé jó, de mióta ő áll a kapuban valami nagyon nem jól működik hátul xg ide vagy oda. Azóta csak kapjuk a gólokat. Az eb selejtezőkön miért nem volt ennyi kapott gól? Csak jobban eladja magát mint Dibusz.

pampogi21
pampogi212024. 09. 08. 20:19

Nagyon fájdalmas volt ezt nézni és a második félidei összeomlást főleg,ilyenkor kellene egy tökös csapatkapitány aki helyreteszi a fejeket, és azt mondja fiúk,szedjük már össze magunkat,koncentráljunk,,ne adjuk fel ! Szoboszlai alkalmatlan erre a feladatra , nem hiszem,hogy őrá , aki szintén haloványan játszott, felnéznek rá a többiek ! Gulácsi alkalmatlan a kapuba jelenleg, bizonytalan,a gólokban benne volt vastagon,lepkézett,későn indult a labdára nem támadja le a csatárt,fél a sérülése óta ezt látom,, Dibuszt szívesebben látnám, vagy akár egy újoncot a kapuban ,ne legyen bérelt helye senkinek ! Az erőnléttel bizony gondok voltak, a letámadásos taktika nagyon tetszett,de ha nem élünk a lehetőséggel,sőt kihagyjuk a gólhelyzetet,bizony jön az ellenfél,illetve nem jön,hanem robog. Mindenki nézzen magába, és álljon ki úgy,ahogy elvárjuk,remélem javítunk ,hajrá !

munczur
munczur2024. 09. 08. 14:47

Sajnos az ú.n. "szakvezetés" ELŐZETESEN TOTÁLISAN FÉLREVEZETTE--IGENIS, FÉLREVEZETTE(!!!)--AZ EGÉSZ MAGYAR SPORTKÖZVÉLEMÉNYT AZZAL, HOGY: "HAJDE NAGYSZERŰEN KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN VAN MOST EZ A MAGYAR FUTBALLVÁLOGATOTT", MEG HOGY "SOKKAL JOBB ÁLLAPOTBAN VANNAK JÁTÉKOSAINK MOST, MINT NYÁRKÖZEPÉN AZ EB ELŐTT"...SATÖBBI SATÖBBI....ÉS EZ NEM VOLT IGAZ, ÉS NAGYON NEM(!!!) EL NEM TUDOM KÉPZELNI AZT, HOGY ŐK AZ Ú.N. "SZAKEMBEREK" UGYAN MIRE FEL ÁLLITHATTAK ILYEN KAPITÁLIS VALÓTLANSÁGOT!???

munczur
munczur2024. 09. 08. 14:47

Sajnos az ú.n. "szakvezetés" ELŐZETESEN TOTÁLISAN FÉLREVEZETTE--IGENIS, FÉLREVEZETTE(!!!)--AZ EGÉSZ MAGYAR SPORTKÖZVÉLEMÉNYT AZZAL, HOGY: "HAJDE NAGYSZERŰEN KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN VAN MOST EZ A MAGYAR FUTBALLVÁLOGATOTT", MEG HOGY "SOKKAL JOBB ÁLLAPOTBAN VANNAK JÁTÉKOSAINK MOST, MINT NYÁRKÖZEPÉN AZ EB ELŐTT"...SATÖBBI SATÖBBI....ÉS EZ NEM VOLT IGAZ, ÉS NAGYON NEM(!!!) EL NEM TUDOM KÉPZELNI AZT, HOGY ŐK AZ Ú.N. "SZAKEMBEREK" UGYAN MIRE FEL ÁLLITHATTAK ILYEN KAPITÁLIS VALÓTLANSÁGOT!???

gelbewand
gelbewand2024. 09. 08. 14:09

Kifejezetten rossz volt nézni a meccset, fájdalmas este...

gelbewand
gelbewand2024. 09. 08. 14:08

Sok volt az eladott labda is....Dárdai nem volt vmi acélos, Schäfi nagyon gyenge volt, eladott labdák, nulla tempó, visszapassz, semmi egy az egy...így nem lehet játszani, agresszív kemény játék kellett volna, beton védekezéssel.

eftedel
eftedel2024. 09. 08. 13:35

Üdv! Tisztelt szerkesztők, lécci, a Szavazás végére tegyétek be a mindenkori állást, mert sehol nem találni, az összes tegnapi meccsről szóló tudósítás után nincs semmi ilyen összegzés. Köszönjük!

Atis198383
Atis1983832024. 09. 08. 12:24

Sajnálom hogy igy kikaptunk. De szerintem sokan túllihegik ezt.... A realitás az,hogy ez a német csapat 2-3 góllal jobb nálunk. Nyilván nem ugy kell ezt elképzelni,hogy ha játszunk velük 10 meccset, minden meccsen pontosan 2,49 góllal kapunk majd ki..... hanem lesz 1 meccs ahol döntetlen,lesz 2 1 gólos vereség,3-4 2-3 gólos vereség,és a számok törvénye alapján,ha volt olyan h a valós tudásunknál 3-al kevesebbet kaptunk,lesz olyan is amikor a valós tudásunknál 3-al többet kapunk. Ennyi történt,semmi tragédia. Volt olyan meccs ahol minden összejött,most volt egy olyan ahol semmi...... Ilyen az élet,egyszer annak a bizonyosnak a jó oldalára kerül az ember,egyszer meg a szarabbikra. A legnagyobb h*lyeség az lenne ha ilyenkor indulatból lerombolnánk azt,amit 6 év alatt sikerült felépiteni..... Hajrá magyarok,mutassátok meg a következő meccsen,h ennél több van bennetek!

aniszter
aniszter2024. 09. 08. 12:14

A letámadásos taktika nagyon jó ha van hozzá megfelellő játékosanyag és erőnlét. De úgy hogy a csapat egy része (csatárok, néhány középpályás) letámadást imitál a többi játékos pedig nézi közelről mintha moziban lennének így esélytelen az egész. Nem is beszélve az ellenfélről ahol gyors, labdabiztos játékosok alkotják a csapatot, ez a taktika egyenĺő az öngyilkossággal mintvahogy ez meg is történt.

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 09. 08. 11:50

alma A sportstudió úgy működik, hogy erősebb kutya b...ik. Van egy hierarchia, egy tápláléklánc és HBI az 1. számú riporter. Ez azt jelenti, mindig ő választ magának először sporteseményt, amit közvetít. Biztos lehetsz benne, hogy míg párhuzamosan nem lesz olimpia, vagy efféle, addig mindig kiköveteli magának a válogatott meccseket. Ez így működik, biztos, hogy egy jóideig ő fog még óbégatni... Mondjuk engem is irritál az i...ióta stílusa és a beképzeltsége, épp ezért egy magyar EB meccset sem néztem; mindet németül követtem. Ott ketten kommentáltak, s ezzel még gyakoroltam is a nyelvtudásom - dupla haszon... DYOS

almacsuma-2
almacsuma-22024. 09. 08. 11:34

Hajdú B. ordít a reklámba " gól,gól megcsináltuk" (Hát megcsináltátok fiuk!) Meddig kell még minden válogatott meccsen ezt Hajdú B.-t elviselni?

wgkb
wgkb2024. 09. 08. 11:30

Kínos lett a vége, fájdalmas volt végignézni a meccset. Gyámoltalan, hitehagyott lett a csapat a második félidő közepére, ahogy potyogtak a német gólok. A letámadásos, magasan védekező játékhoz félő, hogy nincs meg a megfelelő sebesség és munkabírás a keretben a gyengébb csapatok ellen sem, a holland/német szinthez képest pedig ez biztos. Ha valaki elcsúszik a letámadással, hatalmas területek nyílnak meg mögötte, és jön a kés a vajon effektus. Csóri újoncot sajnáltam, nagy élmény lehet 5 gólos hátránynál debütálni... mind1, kedd este remélem jobban sikerül. Hajrá

zoli62
zoli622024. 09. 08. 11:23

Én azt láttam, hogy hiába volt a letámadásos taktika, valójában nagyon defenzíven játszott a válogatott, állandóan hátraadogatták a labdát, jóval többször, mint előre.

NinjaaaJNK
NinjaaaJNK2024. 09. 08. 11:00

Tudjátok, mit mondok? Én is váltanék esetleg a 11-ben, sztem ezzel sokakkal összhangban vagyunk, de én Szoboszlai Dominikot venném ki. Nagyon problémásnak érzem az ő szerepeltetését. Szerintem nélküle más lenne a válogatott morálja... DYOS

aniszter
aniszter2024. 09. 08. 10:43

A brazil válogatott is anno 7-1 re kapott ki a németektől. Nem a vereség én nem az aránya a legnagyobb gond. A.probléma a mutatott játék és az elképzelés hiánya. FUTÁS nélkül., akarat nélkül nem lehet pályára lépni válogatott mezben! A tudásbeli különbség óriási a két csapat játékosai között, de ez csak teljes erővel akarattal csökkenthető a részünkről, és még a szerencse faktorra is szükség lenne az eredényes játékhoz. Na ezek tegnap mind hiányoztak! De ha már így alakult akkor a megszokott csk. interjú hiánya még nagyobb gáz. Nem csak a sikeres mérkőzések után állunk oda a riporter elé, hanem most is és nem a becserélt játékost és a valóban halovány játékot mutató társat dobom oda. Ez igazi celeb virtus Szobitól!

mukimikimaki
mukimikimaki2024. 09. 08. 10:12

CSÁNYI LEMONDOTT MÁR? UGYE MÁR A VILÁG ÉLVONALÁBAN VAGYUNK?

b-real-2
b-real-22024. 09. 08. 10:00

fenomeno88: Persze, hogy öntik. És miért? 1. Mert már minden NB1-es, de talán még az NB2-es csapatok nagy része is NER-strómanok kezébe került. Így gyakorlatilag saját maguknak osztják ki a pénzeket. Lassan már az összes NB2-es csapat is kapott stadiont közpénzből. És akkor nem beszéltünk az évente adott milliárdokról, a taoról, valamint az állami szponzorokról. Elképzelni sem tudjuk, hogy összességében mennyi pénzt emésztenek fel ezek a klubcsapatok, amik amúgy minden országban a piacról kéne, hogy megéljenek. 2. A focival jobban el lehet érni a választókat, mint a különböző politikai témákkal.

Boxos108
Boxos1082024. 09. 08. 09:55

Néha bárki belefuthat egy nagy pofonba, nem kell ezzel tul sokat foglalkozni,menni kell tovább..hajra sracok!

fenomeno88
fenomeno882024. 09. 08. 09:42

Nem volt igazi rendszerváltás a magyar fodballban, csak módszerváltás. Öntik a pénzt a fociba, aminek nagy része lába kél, nem az igazi problémát akarják megoldani, mert nem is akarják igazán megoldani, mert hazafiatlanok. Az országból sem tudtak semmit kihozni a módszerváltás után. Nincsenek jó edzők, játékosok, csak az a pár, akit a szülei korán kivittek külföldre. Pedig a top 5 szinten lehetnénk, ha nem teszik tönkre a fodballt a 60-as évekre. Akkor folyamatosan top 5-ben voltunk, néha top 1-2-ben. Akkor volt Albert, Puskás, Kocsis, Hidegkuti, Schlosser, Orth, Zsengellér, Sárosi, Bene, Takács, stb. Máig több magyar van a legjobb gólszerzők között valaha. Bajnokságokat tekintve CR és Messi megjelenéséig a top 3 magyar volt. Uruguay, Horvátország, Hollandia, Belgium, Portugália is kicsi, mégis sikeres tud lenni.

avalaszomaz
avalaszomaz2024. 09. 08. 09:33

Az volna jó, ha egy olyan kapitány lenne, aki minden mérkőzésen a reális eredményt hozná ki a csapatból. Ez azért jó mert így kapunk valós képet merre tart a focink, a képzés, az utánpótlás. Legtöbbször illúziókba kergetjük magunkat és pár siker mámorában álmodozunk. El kellene engedni ezt és hozzá látni a munkához, vagyis ébredjünk már fel MLSZ.