Vancsa Zalán: Nagy változás lesz a Gent, de minden rajtam múlik!

Vancsa Zalán: Nagy változás lesz a Gent, de minden rajtam múlik!

Tilos a hozzászólásban linket elhelyezni. Ez alól kivétel az online videó-közvetítések linkjei, és hivatalos sportszövetségek linkjei. A szabály megszegése végleges tiltást, és a felhasználó összes hozzászólásának törlését vonja maga után. Bármilyen moderációval kapcsolatos kérdése, észrevétele van, elérhet minket a [email protected] e-mail címen.
Rendezés:
HajraSpurs
HajraSpurs2024. 09. 07. 01:31

Laikus vagyok a témaban úgyhogy más véleménye lehet mérvadóbb, de érdekel az utánpótás és próbálom figyelni az igéretes játékosokat

HajraSpurs
HajraSpurs2024. 09. 07. 01:30

Wolffarkas Egyszer kétszer láttam az u válogatottakban, meg a city upben amit fölraktak a legnépszerűbb videómegosztóra. A szlovákok elleni u21es meccsen beállt csereként, olyan sok vizet nem zavart, bár ez még csak az első meccse volt. Egyebként a média szerintem túlhypolja, nem szabad túlzott elvárásokat támasztani felé. A city upben nem alapember, tavaly az u19es csapatban sem volt az, és most sem az a pl2ben. Bár a pl2 azért már elég nívos, sokat távoznak onnan erős bajnokságba tehát nem lebecsülendő. Technikás játékos egyebként magyar szinten, de lehetne aktívabb kérhetné többet a labdát, és az is jó lenne ha a párhacokba keményebben belemenne. Látszodik rajta hogy más közegben focizott, jobban tűri például a ha nyomás alá helyezik, de nem véletlen nem angol up válogatott. Fölösleges felé túl nagy elvárásokat támasztani, de remélem fog fejlődni és hasznos játekos lesz, nagyon szurkolok neki.

wolffarkas
wolffarkas2024. 09. 06. 12:03

Valaki látta már futballozni Okeke-t? Mit lehet tudni róla? Pár, netes videó alapján nekem annyi tűnik fel, hogy fizikai paraméterekben kiemelkedik a társak közül, illetve jól fedezi a labdát. Nem különösebben gyors, és nehéz megállapítani milyen technikai képességei vannak.

joe-reacher
joe-reacher2024. 09. 06. 08:26

Most majd miatta fogják presszingelni Rossit, hogy tegye be a válogatottba!