Csoboth: Van Dijk ütemet tévesztett, utána alap volt, hogy kicsit dobni fogom magam

Vágólapra másolva!
2024.10.12. 07:37
Csoboth Kevin (Török Attila)
A labdarúgó Nemzetek Ligájában az A-liga 3. csoportjának 3. fordulójában a Puskás Arénában 1–1-re végeztünk Hollandiával. Hiába vezetett a magyar válogatott Sallai Roland góljával, Hollandia a hajrában egyenlített, de az összecsapáson így is fontos pontot szerzett a nemzeti csapat, úgy, hogy a játékosok ismét csúsztak-másztak a sikerért. A találkozó után a kiállítást kiharcoló Csoboth Kevin válaszolt az újságírók kérdéseire.

Csoboth Kevin elmesélte, hogyan harcolta ki a kiállítást.

„Apelláltunk a hosszú labdákra, amikor még vezettünk. A mester mondta, hogy területbe kérjem mindig a labdát, esetleg menjek lecsúsztatott labdákra, így volt ez a szituáció is. Jó ütemben toltam meg, utána még egyszer, és a Van Dijk ugye elkésett, ütemet tévesztett, onnantól már alap volt, hogy kicsit dobni fogom magam.”
Videónkban elárulta, elégedett-e az egy ponttal; beszél a bosnyákok elleni meccsről, illetve arról is, hogyan érzi magát Svájcban.

NEMZETEK LIGÁJA 
A-LIGA, 3. FORDULÓ
3. CSOPORT
MAGYARORSZÁG–HOLLANDIA 1–1 (1–0) 
Budapest, Puskás Aréna, 55 300 néző. V: Fähndrich (svájci) 
Magyarország: Dibusz – Fiola, Orbán, Dárdai M. (Botka, a szünetben) – Bolla (Gera D., 90.), Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. – Szoboszlai, Sallai (Csoboth, 65.) – Varga B. (Nagy Á., 79.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
Hollandia: Verbruggen – Dumfries, Van Dijk, De Vrij (Malen, 77.), Van de Ven – Gravenberch, Reijnders, Q. Timber (G. Til, 77.) – Gakpo (Hato, 90.), Zirkzee (Brobbey, 77.), Simons (De Ligt, 81.). Szövetségi kapitány: Ronald Koeman
Gólszerző: Sallai (32.), ill. Dumfries (83.)
Kiállítva: Van Dijk (80.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik