Nikitscher és Fiola is bekerült – íme, a hollandok elleni magyar kezdőcsapat!

CSELŐTEI MÁRKCSELŐTEI MÁRK
Vágólapra másolva!
2024.10.11. 19:22
Nikitscher és Szűcs közül előbbi a kezdőben is ott van, utóbbi a kispadon (Fotó: Dömötör Csaba)
Megvan a magyar válogatott kezdőcsapata a Hollandia ellen pénteki Nemzetek Ligája-csoportmérkőzése. Íme!

 

A 24 éves kecskeméti Nikitscher Tamás másodszor került be a magyar válogatott kezdőjébe, Nagy Ádámot váltva. Ami még kérdéses volt Balogh Botond távollétében, az a harmadik belső védő kiléte, ezt a posztot a rutinos, immár újpesti Fiola Attila tölti be. A támadósorban és a csapat további részében nincs meglepetés, Gulácsi Péter távollétében természetesen Dibusz Dénes került be a kapuba.  

Ami a hollandokat illeti, Ronald Koeman nem tartalékol a mieink ellen: mindhárom Liverpool-sztár, Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch és Cody Gakpo is bekerült. Az MU-hoz ezen a nyáron szerződő, az Eb-n még csak epizódszerepet kapó Joshua Zirkzee ugyancsak ott van, ahogy a csapat egyik legnagyobb reménysége, Xavi Simons is, míg a sérült Nathan Akét a Tottenhamben futballozó Micky van de Ven pótolja a védelem bal oldalán.  

NEMZETEK LIGÁJA 
3. FORDULÓ
A-LIGA
3. CSOPORT
20.45: MAGYARORSZÁG–HOLLANDIA – élőben az NSO-n!
Budapest, Puskás Aréna. Vezeti: L. Fahndrich (svájci) 
Magyarország: Dibusz – Fiola, Orbán, Dárdai M. – Bolla, Nikitscher, Schäfer, Nagy Zs. – Szoboszlai, Sallai – Varga B.. Szövetségi kapitány: Marco Rossi (olasz) 
Cserék: Szappanos, Tóth B. (kapusok), Botka, Szűcs K., Gera D., Kata, Nagy Á., Ádám M., Csoboth, ifj. Dárdai, Gazdag, Schön 
Hollandia: Verbruggen – Dumfries, Van Dijk, De Vrij, Van de Ven – Gravenberch, Reijnders, Q. Timber – Gakpo, Zirkzee, Simons. Szövetségi kapitány: Ronald Koeman (holland)   
Cserék: Flekken, Olij (kapusok), Brobbey, Frimpong, Geertruida, Hato, Kluivert, De Ligt, Maatsen, Malen, Til, Wieffer  

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik