Labdarúgó NB I, 2024–2025, 4. forduló
Kecskeméti TE
2
Végeredmény
1
ETO FC Győr

90+6'
VÉGE

VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!  Kecskemét az első félidőben két gólt is szerzett a mezőny legjobbja, Nikitscher révén, és ezzel eldöntötte a találkozót. A hazaiak érettebben futballoztak, mint az ETO FC Győr, amely hiába szépített a végén, a negyedik vereségét is elszenvedte a bajnokságban. Köszönjük a figyelmet! 

90+5'
Sárga lap

Boldor még kap egy sárgát a végén visszarántásért.

90+5'

Egy kontrából megindult volna a Kecskemét, de nem jutottak el lövésig a hazaiak. Még egy perc! 

90+1'
CSERE

Csere közben a vendégeknél. Tóth Rajmund helyett Eneo Bitri a pályán.

90+1'

ÖT PERC LESZ A HOSSZABBÍTÁS!

90'
GÓL

SZÉPÍT AZ ETO! Egy sarkazás után a csereként beállt Diarra kapta meg a labdát, igazított rajta egyet, majd kilőtte a hosszút. Izgalmas lesz a vége! 2–1

88'

HATALMAS GYŐRI HELYZET! Az eddigi legnagyobb a meccsen... Belényesi lábai mellett elment a labda, a csereként beállt Bánáti teljesen tisztán érkezett, de Kersák bravúrral kivédte a rövidbe tartó lövést. 

83'
Sárga lap

Kersák húzza az időt. Kap is érte egy sárga lapot. 

81'

Boldor keveredett oda a kecskeméti kapu elé, de rettenetesen találta el a labdát. Erre mondják: eltörte a labdát... 

79'
CSERE

Csere a Kecskemétnél is: Helmich Pál érkezik a második gólban főszerepet vállaló Lukács helyett.

75'

Továbbra is adogat, adogat a Győr, de elképzelés nem nagyon van a vendégek játékában. A Kecskemét célfutballja egyelőre eredményre vezet. És már csak negyedóra van a meccsből.

72'
CSERE

És beáll Bánáti Kevin is a jól mozgó Szahli helyett. 

72'
CSERE

Kettős csere az ETO-nál: Farkas Balázs jön Lukics helyett először. 

70'

Ivószünet miatt áll a játék. 

68'

Szahli azért okoz zavart a kecskeméti védelemben, most is tőle indult az akció, de Gavrics középre passzolt labdájáról egy kicsivel lemaradt a középen érkező Lukics. 

65'

MI MARADT KI! Eldönthette volna a meccset a Kecskemét. Lukácsot megint nem tudták megállítani a győri védők, egészen a tizenhatos vonaláig robogott, megnézte a jobb alsót, ám pár centivel a kapufa mellé gurított. 

63'
CSERE

Nagy Krisztián váltja sérült csapattársát. 

62'

Májer becsúszott, el is rúgta a labdát, de közben megsérült. Maga alá fordult a térde. Csere lesz. 

60'

Marku beadása után Lukics zavartalanul fejelhetett, de nagyon rosszul találta el a labdát. 

58'
Sárga lap

Meszhi beállt, és rögtön kapott is egy sárga lapot. Odarúgott egyet Tóth Rajmundnak. 

56'

GYŐRI LEHETŐSÉG! Lukics külsővel lőtt – ahogy Modric szokta –, de Kersák résen volt és kitornászta a labdát. 

51'

Diarra máris megindult volna a kecskeméti kapu felé, de a harmadik ember megállította. Aztán Pálinkás kapott egyet, és maradt lent a földön. 

46'
CSERE

Valamint Diarra érkezett Csontos helyére.

46'
CSERE

A győrieknél beállt Fábio Vianna Vera helyére. 

46'
CSERE

Több csere is volt a szünetben: a Kecskemétnél Kovács Barnabást Meszhi Mihajlo váltotta.

46'

ELKEZDŐDÖTT A MÁSODIK FÉLIDŐ. Egy beszédes adat: az első félidőben 65 százalékban birtokolta a labdát a Győr, de a kaput csak egyszer találták el, míg a hazaiak háromszor. Az eredmény pedig: 2–0

45+4'
Szünet

VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ! A mezőnyben a győriek vannak fölényben, ám hiába, mert a Kecskemét sokkal hatékonyabban és célratörőbben futballozik. Ennek az eredménye pedig látszik az eredményjelzőn: kétgólos hazai vezetés a szünetben. 

45+3'
GÓL

OTT A MÁSODIK KECSKEMÉTI GÓL! Ki más, mint a mezőny eddigi legjobbja, Nikitscher. Pedig az elmúlt percekben a Győr szorongatott, de egy kontrából megindult a Kecskemét, egészen pontosan Lukács. A lövését még védte a vendégek kapusa, de a kipattanót Nikitscher kíméletlenül a kapuba továbbította. 2–0

45+1'

GYŐRI HELYZET! Gavrics teremtett lövőhelyzetet magának, majd eltekerte a labdát, amibe Belényesi önfeláldozóan beletette a fejét. Óriásit mentett a kecskeméti védő. 

44'
Sárga lap

Szahli bemutatott egy igen ügyes cselt a félpályánál. Nem ügyetlen a tunéziai játékos. De előtte már szabálytalankodott Vágó, aki sárga lapot kapott ezért. És még örülhet neki, hogy csak sárgát...  

43'

Egy szöglet után Belényesi esett el a győri tizenhatosnál. Mintha lerántották volna, de inkább a lábát fájlalja a kecskeméti játékos. Tovább... 

41'

Marco Rossi is a lelátón. 

37'

Megjegyzendő, hogy amúgy nem rossz iramú a találkozó. Még ha a színvonal nem is verdesi az egeket. 

35'

Mezőnyben a Győr adogat többet, de igazán sok ötlet nincs a vendégek játékában. A Kecskemét direktebb játékkal próbálkozik – és eddig ez a nyerő taktika. 

30'

Májer felé szállt a bedobás, a kecskeméti játékos le is futotta védőjét, de túl hosszan tolta meg a labdát, ami így kigurult az alapvonalon túlra. 

28'
Sárga lap

Kovács Barnabás rántotta meg a győri Szahlit, jutalma egy sárga lap. 

24'

Az új szerzemény, Szahli próbálkozott egy távoli lövéssel. Maradjunk annyiban, hogy megpróbálta... ivószünet következik. 

22'
Sárga lap

Megint villan a sárga. Nikitscher iramodott volna meg a felezőnél, de Csontos buktatta. Jogos a lap. 

19'

2702 néző a helyszínen.

16'

Zeke kapott egy nagyot Markutól, aki örülhetett, hogy megúszta sárga nélkül. A tizenhatos oldalvonalánál végezhetett el szabadrúgást a Kecskemét, de kifejelték az erősen belőtt labdát. 

11'

Megint Nikitscher akcióban! A kecskeméti játékost eddig nem tudják tartani a győriek, most egy beadás (amely inkább lövésnek felelt meg) adott munkát a győri kapusnak. 

9'
GÓL

VEZET A KECSKEMÉT! Nem is csúnya góllal... Nikitscher Tamás beverekedte magát a győri ötös közelébe, de az igazi bravúr az volt, ahogy több védő szorításában is megtartotta a labdát, senki nem tudta szerelni. A végén pedig tökéletes mozdulattal kilőtte a jobb sarkot. Szép gól! 1–0

4'
Sárga lap

Rögtön villan a sárga, a győri Gavrics kapja. A szabadrúgás aztán elkerülte a kaput. 

Meccs indítása

ELKEZDŐDÖTT A TALÁLKOZÓ.

Komora Imrére emlékeznek a helyszínen. 

Ami azt illeti, egyik csapat sem kezdte jól a bajnokságot: a Kecskemét két döntetlen mellett egyszer kikapott, az újonc győriek pedig eddig pont nélkül állnak a tabellán. Tehát mindkét csapatnak kellene a három pont... Meglátjuk, ebből mi sül majd ki. 

Perceken belül kezdődik a Kecskemét–ETO FC Győr találkozó az NB I 4. fordulójából. Tartsanak velünk!

Köszöntjük kedves olvasóinkat!