Gól nélkül is élre állt a Pécs

PALLAGI RÓBERTPALLAGI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2002.08.02. 20:52
Címkék
Az első félidőben az elmúlt héten súlyos vereséget szenvedett Százhalombatta feltűnően jól játszott. A hazaiak a mezőnyben sokkal többet birtokolták a labdát. A Pécs alig bírt kibontakozni, és nem lett volna meglepetés, ha a szünetig a hazaiak jelentős előnyre tettek volna szert, két-három komoly gólszerzési lehetőségük is volt. Ezek azonban kimaradtak, így kérdéses volt, hogy miként alakul a második félidő, hiszen várható volt, hogy a rutinos vendégcsapat ezt nem hagyja majd annyiban. A szünet után a PMFC nagyobb elánnal játszott és a papírformának megfelelően beszorította a hazaiakat a kapujuk elé. Egymás után rúgták a szögleteket a baranyaiak, igazi gólhelyzetet kidolgozni azonban a nagy hibaszázalékkal futballozó csatárok rontásai miatt nem tudtak, ráadásul a kapu előtti kavarodásokban a hazaiak védelme hiba nélkül, magabiztosan tisztázott. A mérkőzés hajrájában Bencze Zsolt kitűnő labdájával Károlyi Róbert a félpályáról egyedül robogott a kapu felé, azonban elhamarkodottan lőtt, és Herbert Roland bravúrral hárítani tudott. Az első félidőben a hazaiak, fordulás után a vendégek játszottak jobban, így a mérkőzés összképe alapján igazságos eredmény született – bár a szurkolók azért jobban szórakoztak volna, ha egy gólgazdag meccsen születik iksz.Mestermérleg
Gálvölgyi István: – A mostani játékunkra már lehet építeni, de ettől függetlenül nagy hiányérzetem van, mert ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk.
Rónai István: – A labdarúgás két részből áll, támadásból és a védekezésből. Utóbbit maradéktalanul megvalósítottuk, hogy nem tudtunk nyerni, az a rossz helyzetkihasználásunknak köszönhető.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik