Három pontot érő fegyelem - NB I/B: Százhalombatta–Kecskeméti FC 0–2

PALLAGI RÓBERTPALLAGI RÓBERT
Vágólapra másolva!
2002.09.27. 20:31
Címkék
Százhalombatta–Kecskeméti FC 0–2 (0–0)

GÓLSZERZÔ
Lippai az 59. percben 18 méterről nagy erővel, félmagasan a jobb sarokba bombázott (0–1). Barna Csaba a 88. percben Zsolnai beadása után nyolc méterről a bal sarokba pörgetett (0–2)

SÁRGA LAP
Barna Zsolt (feltartotta Csillagot) a 34., Vass (ellökte Károlyi Róbertet) a 44., Jakab (rácsúszott Zsolnai lábára) a 45., Lipták (Szabó Zoltánt buktatta) az 53. percben

SZÖGLETARÁNY: 7:7 (3:3)

A két középmezőnybe tartozó csapat nem esett egymásnak, láthatóan mindkét együttes a biztonságra törekedett és kivárásra játszott. Az első félidőben feljegyzésre méltó esemény szinte alig akadt. Szünet után ahogyan várható volt, egy kicsit nagyobb sebességre kapcsoltak a csapatok. Gólhelyzet egyik oldalon sem adódott, de egy nagyszerűen eltalált lövéssel a vendégcsapat megszerezte a vezetést. A hazaiak nagy erővel támadtak, de a támadójátékukban nem volt megfelelő átütőerő, és az előreívelt labdákat rendre jól hárította Nagy Zsolt. A cserék sem javítottak a játékon, és a nagy rohamozásban a vendégcsapat ellentámadásai egyre több veszélyt jelentettek – egy ilyen akció végén az utolsó percekben a kecskemétiek bebiztosították a győzelmüket, ami a látottak alapján megérdemeltnek mondható.

MESTERMÉRLEG
Gálvölgyi István: – Azonos képességű csapatok küzdelméből, sajnos, nem mi jöttünk ki győztesen.
Kiprich József: – Úgy érzem, fegyelmezett játékunkkal teljesen megérdemelten győztünk ezen a fontos mérkőzésen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik