BKV-Monor: Újabb kínos monori kudarc

UGRÓCZKY KÁROLYUGRÓCZKY KÁROLY
Vágólapra másolva!
2002.12.01. 22:13
Címkék
GÓLSZERZÔ
Varga Attila a 25. percben Vörös Péter bal oldai szöglete után három méterről fejelte a labdát a kapuba. (1–0). Ruzics a 41. percben Disztl Milán átadása után 12 méterrről lőtt a kapuba (2–0). Bene Gábor a 45. percben Török Sándor átadása után hat méterről helyezte a labdát a kapuba (3–0). Ruzics a 66. percben Vörös jobb oldali beadása után hét méterről lőtt a kapu bal oldalába (4–0). Flórián a 81. percbe öt méterről emelte a labdát a kapuba (4–1)

SZÖGLETARÁNY: 6:3 (4:1)
A sorozatos hazai támadások a 25. percben góllá értek, a nagy kedvvel játszó Varga Attila fejelte a labdát a kapu bal oldalába. A félidő hajrájában újabb találatokat értek el a hazaiak, előbb Nebojsza Ruzics, aztán Bene Gábor talált a kapuba. A második játékrészt meglepetésre a Monor kezdte jobban, de gólt nem sikerült szereznie. Látszott, hogy az Előre jobb csapat, ezt a 66. percben Ruzics újabb találata bizonyította. A 81. percben Flórián Tibor megszerezte csapata becsületgólját. A 89. percben Zila Zoltán buktatta Vöröst a tizenhatoson belül, Ruzics rúgta a büntetőt, de Kisnémeth Imre kiütötte a labdát.

Mestermérleg
Diszt László: – Az első félidőben nagyszerűen játszottunk, és megnyugtató előnyt szereztünk. A második félidőben kiegyenlítettebb lett a játék, ennek ellenére magabiztosan nyertünk.
Gubucz László: – "Feltettük a koronát” az őszi szégyenteljes szereplésünkre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik