Döntős lett a Paris SG is

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2003.04.28. 21:44
Címkék
A francia futballrajongók előre dörzsölik a tenyerüket: a kupa május végi döntőjében az egyik oldalon a világ egyik legjobbja, Ronaldinho, a másikon a francia foci egyik legnagyobb ígérete, Djibril Cissé fut majd ki a pályára.
Francia Kupa

Elôdöntô: Paris Saint-Germain–Bordeaux 2–0 (Ronaldinho 21., 81.). Az Auxerre–PSG döntôt május 31-én rendezik Saint-Denis-ben.
Francia Kupa

Elôdöntô: Paris Saint-Germain–Bordeaux 2–0 (Ronaldinho 21., 81.). Az Auxerre–PSG döntôt május 31-én rendezik Saint-Denis-ben.
Cissé és az Auxerre szombaton vívta meg sikerrel a Rennes elleni elődöntőt (2–1), míg a Ronaldinho fémjelezte Paris Saint-Germain vasárnapi lapzártánk után ejtette ki a Girondins Bordeaux-t (2–0).
"A szurkolók a nevemet skandálták, úgyhogy nem állhattam le, hajtani akartam az utolsó másodpercig” – mondta a főszereplővé előlépett brazil, aki két góllal gondoskodott arról, hogy az ő nevétől legyen hangos a Parc des Princes. Az elsőnél a fiatal Planus hibáját kihasználva nyargalt majdnem a gólvonalig, a másodiknál pedig – Fiorése pazar passza után – brazil világbajnokhoz méltón ejtette át a labdát a 16-os vonaláról Roux kapus felett (a Girondins ekkor már emberhátrányban játszott, az utolsó emberként szabálytalankodó Caneirát az 55. percben kiállították.) A PSG hetedszer jutott a kupadöntőbe, ahol először mérkőzhet meg a negyedszer döntőző Auxerre-rel.
A párizsiakhoz kapcsolódik a hír: a hét közepén derül ki, hogy marad-e Rennes-ben Vahid Halilhodzsics, vagy esetleg enged egykori lille-i főnöke, a közeljövőben a PSG elnöki székét elfoglaló Francis Graille csábításának, és a fővárosiak edzője lesz.
Végül egy információ a szerdai válogatott mérkőzésről: a lyoni Sidney Govou megsérült, így nem lehet ott az egyiptomiak elleni találkozón; helyettese Daniel Moreira, a Lens támadója lesz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik