Beckhamék támasztják fel a távol-keleti turizmust

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2003.07.08. 22:25
Címkék
Minden akadály elhárult a Real Madrid hongkongi fellépése elől, így a spanyol bajnok augusztus 8-án összecsaphat Kína válogatottjával. Ez nagyon fontos kilencven perc lesz az ázsiai ország számára, hiszen David Beckham, Zinedine Zidane, Raúl és Ronaldo szereplésével minden bizonynyal sikerül visszacsalogatni azokat a turistákat, akik az atípusos tüdőgyulladás miatt eddig elkerülték.
Beckham Kína ellen debütál a Realban
Beckham Kína ellen debütál a Realban
Beckham Kína ellen debütál a Realban
Beckham Kína ellen debütál a Realban
Beckham Kína ellen debütál a Realban
Beckham Kína ellen debütál a Realban
A madridiak augusztus elején az egykori brit gyarmat mellett Pekingben (2-án) Japánban (5-én) és Malajziában (10-én) is fellépnek, hiszen az egész térség számára fontos, hogy bebizonyosodjon, elmúlt a vírusveszély. "A Real Madrid a világ legjobb klubcsapata, ráadásul ott játszanak a legnépszerűbb labdarúgók, mint Beckham, Zidane és Ronaldo. Velük biztosan sikerül ugyanolyan világvárossá emelni Hongkongot, mint azelőtt volt. Ez a város tökéletes kulturális és sportesemények megrendezésére, és vonzó a befektetők, valamint a turisták számára is” – nyilatkozta Patrick Ho, Hongkong belügyi államtitkára a Reallal kötött megállapodás után.
Elsősorban Beckham miatt fontos a spanyolok fellépése, hiszen az angol már önmagában is nagy szám Ázsiában (nagyon sikeres volt a június végi villámlátogatása). Most ráadásul az első meccseit játssza a Realban, tehát nagyobb figyelmet kap, mint valaha. És nemcsak a futballt egyre jobban imádó ázsiaiak, hanem az európai szakemberek is kíváncsian fogják figyelni a Beckhammel kiegészített Real játékát.
A madridiak számára taktikai és piaci szempontból is fontos lesz a túra, hiszen a csapat újraépítése mellett az ázsiai piacon való terjeszkedés a céljuk. "Az emberek egyformán imádják a nemzeti csapatot és a Real Madridot, egy pillanatig sem gondolkodnak azon, hogy váltsanak-e jegyet a mérkőzésre” – tette hozzá Ho.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik