Nem adják oda Strachant

GALAMBOS PÉTERGALAMBOS PÉTER
Vágólapra másolva!
2003.11.21. 22:05
Címkék
Az angol sajtó olyan buzgón "keresi Peter Reid utódját a Leeds United kispadjára, mintha a yorkshire-iek jutalmat ígértek volna a megtalálónak. A lapok nem tágítanak például attól a verziótól, hogy Gordon Strachan hamarosan visszatér az Elland Roadra, egykori sikerei színhelyére. Ezzel szemben jelenlegi munkaadója, a Southampton továbbra is cáfolja, hogy elengedné a skót trénert.
Jenas (középen) 2008-ig hosszabbított
Jenas (középen) 2008-ig hosszabbított
Jenas (középen) 2008-ig hosszabbított
Jenas (középen) 2008-ig hosszabbított
Jenas (középen) 2008-ig hosszabbított
Jenas (középen) 2008-ig hosszabbított
"Nem keresett meg minket a Leeds, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindenképpen szeretnénk, ha Gordon maradna” – mondta Rupert Lowe, a kikötővárosiak elnöke. Érthető, ha a "szentek” ragaszkodnak Strachanhez, utóvégre az előző évadban FA-kupa-döntőig vezette őket (igaz, az idén ősszel, az UEFA-kupában már az első fordulóban könnyűnek találtattak). A pletyka alapja egyébként az, hogy a 46 éves szakember, aki 1992-ben bajnok lett a Leeds együttesével, máig roppant népszerű arrafelé, s bár a klub anyagi helyzete pillanatnyilag katasztrofális, állítólag egy dúsgazdag szurkolója, Abdul Mubarrak al-Kalifa sejk hajlandó lenne befektetni.
Meghosszabbította szerződését Jermaine Jenas, a Newcastle United válogatott középpályása. A húszéves futballista 2002 februárjában érkezett a Nottingham Foresttől, s az új megállapodás értelmében egészen 2008-ig a "szarkák” játékosa lesz.
A Birmingham Citynél marad Mikael Forssell, aki a a Chelsea-től érkezett kölcsönbe. Jó formája láttán felvetődött, hogy esetleg a londoniak visszahívják a téli átigazolási időszakban, de most eldőlt, hogy a finn csatár az évad végéig a Cityben rúgja majd a labdát.
Csütörtök este 75 éves korában elhunyt Roland Smith, a Manchester United részvénytársaságának korábbi elnöke. Az MU labdarúgói a Blackburn elleni szombati bajnokin tisztelgésül fekete karszalagot fognak viselni.

Tv: a Sport1 szombaton 13.30-tól élőben közvetíti a Manchester United–Blackburn Rovers mérkőzést.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik