Soóky meglepte a kawásokat

HEGYI ANDRÁSHEGYI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2004.04.18. 22:53
Címkék
A kawasakisok első ránézésre elégedettek lehetnek, hiszen a tököli pályaavatón, a 250-es ob és a 125-ös Kawasaki-kupa nyitó futamáról a legtöbb érmet a zöldek vihették haza.
Soóky mûtött vállal is remekelt
Soóky mûtött vállal is remekelt
Soóky mûtött vállal is remekelt
Soóky mûtött vállal is remekelt
Soóky mûtött vállal is remekelt
Soóky mûtött vállal is remekelt
Szám szerint hetet. Ennek ellenére csalódottak a márka képviselői. A negyedliteres ob-n ugyanis sem Grillmayer Gábornak, sem Czuni Lászlónak nem volt esélye a győzelemre, a 125-ös kupa első felvonásában pedig nem lehetett ráismerni az idényben eddig taroló Borka Jánosra.
Az új tököli pálya fogós homokos talaja sokak szerint inkább a kétüteműeknek kedvez. Ezzel a véleménnyel azonban biztosan nem ért egyet Grillmayer Gábor, aki a két futam közül egyiken sem volt versenyképes Krichfalusy 450-es négyütemű Hondájával szemben. Az ukrán rendre fél percet adott a kawás vezérpilótának. Grillmayer tehát joggal lehetett elégedetlen. Czuni ellenben a két bronzának is örült, hiszen végre az idén először éremhez jutott. A pilóta a 125-ös ob-n is indul az idén, ahol egyelőre nem állhatott a dobogóra.
A 125-ös Kawasaki-kupában Lécz Gergelynek megszakadt a pechsorozata. A suzukis krosszos eddig folyamatosan technikai gondokkal küszködött, de Tökölön végre biztos éremszerző volt: egy ezüstöt és egy bronzot vihetett haza. Soóky Zsolt kapta viszont a legtöbb tapsot. A pilótának még mindig nem tökéletes a műtött válla, ráadásul Tökölre a gyengébb, kétütemű KTM-jét hozta el, ennek ellenére megnyerte az összetettet egy–egy arannyal és ezüsttel. A négyütemű gépet használó Borka viszont csak a második viadalon motorozott a nevéhez méltón. Az első versenyen rosszul rajtolt, és bukott is, így csak harmadik lett. ---- E ---- 2
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik