Klampár Tibor megsérült

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2004.05.04. 21:08
Címkék
Klampár Tibor megsérült.Ne tessék megijedni, nem egy 15 évvel ezelőtti újság került a kezébe, kedves olvasó. Továbbra is 2004-et írunk, vagyis az idő halad, ám valami állandó: az 1971-ben párosban, 1979-ben pedig csapatban világbajnoki címet szerzett Klampár  a honi első osztályban szereplő Békési TE csapatában  még mindig üti a labdát. Azaz csak ütné, ha az 51. születésnapját nemrégiben ünnepelt asztaliteniszező nem sérült volna meg.
"A jobb könyökömben csonthártyagyulladás van – panaszolta a népszerű Klampi. – Nagyon fáj a kezem, semmilyen terhelést nem bír, fogni, szorítani sem tudok vele. Az orvosok azt mondják rendbe jön, de türelemmel kell lennem. Ezt csak azért sajnálom, mert a békésiek számítanak rám, de bármennyire is szeretném, könnyen lehet, hogy egy ideig nem tudok majd asztalhoz állni."
Klampár jobb könyöke sérült meg
Klampár jobb könyöke sérült meg
Klampár jobb könyöke sérült meg
Klampár jobb könyöke sérült meg
Klampár jobb könyöke sérült meg
Klampár jobb könyöke sérült meg
A sportág történetének egyik legnagyobb figurájának egyelőre eszébe sem jut a visszavonulás, mert mint mondta, hiába 51 éves, igazából ehhez ért, így hát nem látja okát a váltásnak. Persze az sem lenne ellenére, ha edzőként számítanának rá, ám efféle felkérést eleddig még nem nagyon kapott.
"Szívesen dolgoznék edzőként, örömmel tanítanám a gyerekeket, talán át tudnék adni nekik valamit a tudásomból, ám erre eddig nem nagyon volt lehetőségem – magyarázta némi szomorúsággal a hangjában. – Pedig aki ismer, az tudja, hogy én még mindig nagyon komolyan veszem amit csinálok, az elsők között érek oda az edzésekre és utolsóként jövök el, aki hív, aki kér, annak mindig, akár edzőpartnerként is segítek. De én azért bízom abban, hogy előbb-utóbb azért valaki rám is gondol majd."
Azért némi örömöt jelent számára az ürömben, hogy a szövetség vezetői megtették az első lépéseket, ugyanis bevonták a Héraklész-programba, így a legtehetségesebb fiatalok akár már testközelből leshetik a magyar asztaliteniszsport 25 esztendővel ezelőtt született utolsó világbajnoki győzelmének egyik hősét.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik