Elküldték a nevezést

VAD DEZSŐVAD DEZSŐ
Vágólapra másolva!
2004.07.22. 22:05
Címkék
"A magyar csapat név szerinti, végleges nevezését a július 21-i, 24 órás határidőig elküldtük, s az meg is érkezett a szervezőbizottsághoz"  újságolta Molnár Zoltán, a csapat vezetője.
A közgyűlés döntésének megfelelően 215 sportolót – 126 férfi és 89 női versenyzőt – nevezett a Magyar Olimpiai Bizottság az athéni olimpiára. Továbbá a négy hivatalos tartalékot, akik ugyancsak kiutaznak, és a vívók szereplésére minden bizonnyal sor is kerül. A párbajtőrvívó Tóth Hajnalka és Kulcsár Krisztián, valamint a kardvívó Fodor Kende. Evezősöknél pedig Pető Tibor a hivatalos tartalék.
Teniszben még történhet változás, hiszen esetleges lemondások miatt Czink Melinda a női egyes tartalékja a főtáblára kerülhet. Atlétikában pedig augusztus 9-ig lehet teljesíteni az IAAF által megállapított nevezési szinteket, és így két-három atléta még kiharcolhatja a részvétel jogát. A nevezéseket Nagy Zsigmond nemzetközi titkár elektronikus úton juttatta el Athénba. A 215 versenyzővel a NOB előírásaihoz alkalmazkodva, 118 szakvezető, sportegészségügyi munkatárs utazhat, s e létszámban Molnár Zoltán csapatvezető, Babati Lajos és Köpf Károly a két csapatvezető-helyettes, valamint Gáll Mariann, az olimpiai attasé nem szerepel.

Szavazás

Hány aranyat nyerünk Athénban?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik