Kényelmes lakások várják versenyzőinket

VAD DEZSŐVAD DEZSŐ
Vágólapra másolva!
2004.07.24. 21:07
Címkék
"A magyar olimpiai csapat öt épületben 302 kétágyas szobát kapott minden idők legszebb, legkényelmesebb olimpiai falujában, a csapatvezetőnek járó egyetlen egyágyas szobával együtt ez 152 szobát és 303 ágyat jelent"  újságolta Molnár Zoltán csapatvezető Athénból.
A magyar csapat miniküldöttsége kedvező benyomásokat, megnyugtató tapasztalatokat szerzett. A két éve épült új repülőtérről alig 35 perc alatt értek be az olimpiai faluba, mert az elmúlt napokban nyílt meg a szintén az olimpiára épített körgyűrűről az olimpiai faluba vezető új sugárút. Az olimpiai falu kifogástalan állapotban várja a csapatokat. A lakózónában vadonatúj házakban ott álltak a MOB által rendelt bérlemények, a televíziós készülékek és hűtőszekrények. Az egyes lakosztályok négy-hat szobás lakásokból állnak, a kétágyas szobák tágasak, négy személyre jut egy-egy fürdő, és minden lakáshoz társalgó tartozik, a lakosztályok légkondicionálása tökéletes.
"Az előzetes hírek, a szigorú biztonsági intézkedések, a biztonságra költött 1.2 milliárd euró, a 70 ezer katona, rendőr készenléte alapján azt vártuk, hogy lépten-nyomon fegyveresekkel találkozunk, ám fegyveres egyenruhásokat alig-alig láttunk – mondta Molnár Zoltán. – Bizonyára észrevétlenül, a versenyzőket nem zavarva végzik majd munkájukat, de természetesen készen állnak az olimpiai játékok biztonságának megőrzésére. A most szerzett kedvező tapasztalatok alapján ismét megerősítem: Athén csodálatos olimpiát rendez majd."

Szavazás

Hány aranyat nyerünk Athénban?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik