Most már van idő a Barcánál

GYENGE BALÁZSGYENGE BALÁZS
Vágólapra másolva!
2005.01.11. 22:24
Címkék
Noha Joan Laporta néhány napja arról beszélt, hogy a Barcelona záros határidőn belül szerződtet legalább egy, esetleg két játékost is, kedden még mindig csak a nyilatkozatoknál tartott a katalán egyesület első embere.
"A Barca annyi időt szán az átigazolási lehetőségek mérlegelésére, amennyire szüksége van. Nem sietünk, az csak meggondolatlansághoz vezetne" - jelentette ki Laporta, amikor a mindig jól értesült helyi sajtó az Udinese csatáráról, Vincenzo Iaquintáról kérdezte. "Több vasat is tartunk a tűzben, és igen, az egyik lehetőség valóban Iaquinta megszerzése. Már felvettük a kapcsolatot az Udinesével, de semmi esetre sem jelenthetjük ki, hogy megállapodtunk volna" - magyarázta a presidente, aki szerint a Barca az idény végéig kérné kölcsön a 25 esztendős támadót, igaz, elővásárlási joggal együtt.
Ismét képbe került a Besiktast erősítő John Carew is, akit a spanyol sajtó a hét elején újfent öszszeboronált a gránátvörös-kékekkel. Per Arne Flod, a játékos menedzsere ugyanakkor cáfolta a megállapodást:. "Sem most, sem máskor nem tárgyaltunk a Barcelonával. Nincs miről írni ebben a témában" - így Flod.
A Király-kupa nyolcaddöntőjének keddi mérkőzései (Gramenet- Lleida, Recreatico Huelva-Sevilla) lapzártánk után értek véget, míg a többi találkozót ma és holnap rendezik.
Tv: a Sport2 ma 21 órától élőben közvetíti a Lorca-Atlético Madrid kupameccset

Szavazás

Ki nyeri meg az idén a spanyol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik