Felépülhet az "új Highbury"

GALAMBOS PÉTERGALAMBOS PÉTER
Vágólapra másolva!
2005.01.18. 22:11
Címkék
"Ferguson már nem a régi. Elvesztette a realitásérzékét és ezzel együtt a hitelét is."
Mielőtt a nap érdemi híreit ismertetnénk, lássuk a Sir Alex Ferguson-Arséne Wenger hajcihő újabb fejleményeit! Nyelvöltögetés és szamárfül-mutogatás egyelőre nincs, de az Arsenal edzője máris megszegte fogadalmát, amely szerint többé nem hajlandó ellenlábasáról beszélni. A francia TPS tévéállomásnak adott interjújában a következőket mondta: "Ferguson már nem a régi. Elvesztette a realitásérzékét és ezzel együtt a hitelét is. Nekimegy valakinek, aztán arra kéri az illetőt, hogy kérjen bocsánatot." Sőt Wenger nem elégedett meg ennyivel: amikor a televíziós visszajátszások használatáról kérdezték, kijelentette, "ezt a módszert minél előbb be kellene vezetni, elvégre ha már működne, a Manchester United például a középmezőnyben állna."

Ryan Giggs (jobbra) felépült, így ott lehet az Exeter elleni csapatban
Ryan Giggs (jobbra) felépült, így ott lehet az Exeter elleni csapatban
Ryan Giggs (jobbra) felépült, így ott lehet az Exeter elleni csapatban
Jó hír az Arsenal számára, hogy elhárult az utolsó akadály az új stadion megépítése elől. A hatvanezer férőhelyesre tervezett aréna leendő területét - amely egyébként közel esik az 1913 óta álló Highburyhez - egy kormánydöntés értelmében az állam kisajátítja, a jelenlegi tulajdonosok azonban megtámadták a határozatot. Nos, a bíróság a klub számára kedvezően ítélkezett, így ha minden jól megy, az "ágyúsok" a 2006-2007-es szezont már a 357 millió fontból felépítendő stadionban kezdhetik. Az MU szerdán az Exeter ellen játszik megismételt FA-kupa-mérkőzést, a hírek szerint immár teljes "fegyverzetben". Sir Alex megígérte, hogy beveti az egészséges kulcsembereket, beleértve a felgyógyult Gary Neville-t és Ryan Giggst is.

Tv: a Sport1 ma 20.30-tól élőben közvetíti az Exeter-Manchester United mérkőzést.

FA-KUPA
3. forduló: A Burnley (II. osztályú)- Liverpool mérkőzés lapzártánk után ért véget. Újrajátszott mérkőzések: Swansea City (IV.)-Reading (II.) 0-1 - hosszabbítás után. A Blackpool (III.)-Leicester City (II.) mérkőzés lapzártánk után ért véget, a többi találkozót ma játsszák.



Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg az angol bajnokságot?

---- R ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik