Mészáros Dömötör lett a legértékesebb játékos

A. Z.A. Z.
Vágólapra másolva!
2005.02.01. 22:10
Címkék
Napokig letargikus volt a hangulat. Kiestek a Bajnokok Ligájából, igyekeztek a négyes döntő rendezésének jogát megszerezni, ám ez sem sikerült.
Mészáros a Taranto elleni mérkôzésen is parádés teljesítményt nyújtott
Mészáros a Taranto elleni mérkôzésen is parádés teljesítményt nyújtott
Mészáros a Taranto elleni mérkôzésen is parádés teljesítményt nyújtott
Mészáros a Taranto elleni mérkôzésen is parádés teljesítményt nyújtott
Mészáros a Taranto elleni mérkôzésen is parádés teljesítményt nyújtott
Mészáros a Taranto elleni mérkôzésen is parádés teljesítményt nyújtott
"A vezetők megbeszélést tartottak, amelyen elhangzott: a következő szezonban nagyobb erőket vetnek be, hogy nálunk rendezzék a finálét. Nem szóltam semmit, de úgy vagyok vele, hogy a csapatnak önerőből kellene eljutnia odáig"- fogalmazott Veres Péter, a spanyol Almería klasszisa, aki a Karpin ellen vezette győzelemre együttesét. "Jó formában vagyok, mint ahogy a többiek is. Tavaly is a BL-kisesés után jöttünk igazán bele, úgyhogy nem rosszak a kilátások. A következő fordulók sok mindent eldöntenek: előbb a mögöttünk álló tenerifei csapathoz megyünk, majd fogadjuk a listavezetőt" - tette hozzá a tavalyi sorozat aranylabdása, akinek tudását mi sem jelzi jobban, mint hogy több olasz klub kívánságlistáján is szerepel a neve.
Talán a Padováén is, ahol Mészáros Dömötör révén vagyunk érdekeltek. A nehéztüzér legutóbb is kitett magáért: a Taranto elleni idegenbeli, győztes meccsen a parti legértékesebb játékosának (MVP) választották. Nem véletlenül: 95 százalékos nyitásfogadási és 61 százalékos támadási statisztika szerepel a neve mellett. "Jól kezdtünk, ám a második szett végén elég volt egy bírói és egy saját hiba, ki is egyenlített az ellenfél. Ekkor kaptunk egy kis fejmosást az edzőnktől, ami hatott. Meoni Szimenov helyett engem tömött labdákkal, én meg csak ütöttem és ütöttem" - tudatta a nyerő taktikát válogatottunk egyik ásza, aki a bombaerős bajnokság ötödik helyén áll csapatával.
Németországban a magyar feladónak, Koch Róbertnek is hála, továbbra is hibátlan teljesítménynyel menetel a Friedrichshafen, míg a hatos rájátszásban az utolsó helyet a Grózer György, Szekeres Tamás kettős fémjelezte Moerser foglalja el. Nem honfitársainkon múlik, tegyük hozzá. "Nem ám! Gyurcsi fantasztikus, a statisztikák alapján a legjobb ütő a bajnokságban. Az én formám is megfelelő, stabilan játszom, ami annak is köszönhető, hogy jól érzem magam itt" - magyarázta Szekeres Tamás, akivel elégedettek a német kiscsapat vezetői, és szeretnék jövőre is a soraikban látni.

Magyar Kupa, nők, negyeddöntő, első mérkőzés
Bertrans-Phoenix Mecano Kecskeméti NRC-Vasas Opus-Via Óbuda 2:3
(-20, 27, 22, -18, -12)
Kecskemét, 200 néző. V: Hóbor, Mezőffy
KECSKEMÉT: Ékes Eszter 12, Szabó A. 3, Fekete 15, Czéh 7, ANDRUSZENKO 22, Szórád 19. Cs: Ékes Erika (liberó), Dobos. Edző: Farkas Mihály
VASAS: Pethő 18, NYÁRI 18, Tormási 17, Meléndez-Pál 3, Józsa 27, Takács 3. Cs: VATAY (liberó), Dégi, FILIPOVICS 4. Edző: Jókay Zoltán

Külföldi férfibajnokságok. Olaszország, 17. forduló: Taranto-Padova (Mészáros Dömötör) 1:3. Az állás: 1. Piacenza 43 pont, 2. Treviso 38, …5. Padova 30. Spanyolország, 19. forduló: Viglo Volery Karpin-Unicaja Almería (Veres Péter) 0:3. Az állás: 1. Son Amar Palma 37 (56:6), 2. Unicaja Almería 37 (56:13), 3. Las Américas 35. Németország, felsőház, 14. forduló: VfB Friedrichshafen (Koch Róbert)-VVLeipzig 3:0, TSV Unterhaching-Moerser SC (Grózer György, Szekeres Tamás) 3:2. Az állás: 1. Friedrichshafen 28, 2. SCC Berlin 26, …6. Moerser 12.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik