A birodalom visszavág?

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2005.04.12. 21:06
Címkék
A Manchester United és az Arsenal a hét végi FA-kupa-elődöntőre készül, de már mindkét klubnál az a fő téma, miképpen lehet jövőre nagyobb ellenállást tanúsítani a Chelsea-vel szemben. Gary Neville, az MU védője szerint csapata számára már csak legfeljebb két fontos mérkőzés van hátra ebből a szezonból: a kupaelődöntő és az esetleges finálé.
"Ha ezeken a meccseken nem bizonyítjuk be, hogy méltóak vagyunk a United mezére, a menedzser a nyáron alaposan felforgatja a keretet. A saját kezünkben van a sorsunk" - mondta Neville. Az arsenalos Ashley Cole közben azt kéri az Arsenal vezetőitől, hogy erősítsék meg a csapat keretét, mert másképpen nem tud visszakapaszkodni az angol klubfutball trónjára.

Gary Neville szerint a nyáron felforgathatják az MU keretét
Gary Neville szerint a nyáron felforgathatják az MU keretét
Gary Neville szerint a nyáron felforgathatják az MU keretét
"Irigykedve nézem a Chelsea-t és a Manchester Unitedet, mert értelmes dolgokra költi a pénzét. Nagyon örülnék, ha az Arsenal is vásárolna nagynevű játékosokat. A mostani keret nagyon tehetséges, és jó futballistákból áll, de a sorsdöntő meccseket a rutinos rókák nyerik meg" - fogalmazott a válogatott védő, aki ellen eljárást indított a szövetség, mert az Arsenal tudta nélkül találkozott José Mourinhóval, a Chelsea menedzserével.

Az Arsenal egyelőre nem nevezett meg lehetséges új szerzeményeket, és Arséne Wenger nem is szerezne sok új embert a csapatába. A régieket viszont megbecsüli, legalábbis ebben reménykedik Robert Pires, aki mindenképpen maradni akar.

"Bízom benne, hogy marasztalni fognak, mert kedvelem ezt a klubot. Várhatóan a nyáron eldől a sorsom" - mondta a 32 éves Pires.

Szavazás

Mi a véleménye az egyre több botrányt kavaró José Mourinhoról?

Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg az angol bajnokságot?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik