Anglia: Lampard és Terry küzd

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2005.04.15. 01:48
Címkék
A Profi Játékosok Szervezete (PFA) megnevezte azokat a labdarúgókat, akik közül kiválasztják az év legjobbját. A hat jelölt közül hárman a Chelsea-t képviselik, Petr Cech, Frank Lampard és John Terry is esélyes a díjra. Mellettük Thierry Henry (Arsenal), Andy Johnson (Crystal Palace) és Steven Gerrard (Liverpool) szerepel a jelöltek között. Az eredményhirdetés április 24-én lesz.

Gordon Taylor, a PFA igazgatója a Chelsea egyik mezőnyjátékosát várja befutónak, a "kékek" remek idénye után ez nem is lehet kérdés. "Frank már tavaly is az egyik legjobb volt, Henry mögött azonban csak a második lett. Ebben a szezonban John Terryhez hasonlóan teljesen más szinten játszott, mint korábban, ezért José Mourinhónak is köszönetet kell mondanunk. Joe Cole-lal kiegészülve a nagy hármas minden meccsen szenzációs volt, és ez nagy hatással volt a csapatra" - fogalmazott Taylor.

A fiatalok között Arjen Robben képviseli a Chelsea-t, mellette Jermain Defoe (Tottenham), Shaun Wright-Phillips (Manchester City) és Stuart Downing (Middlesbrough) a jelölt, no meg a Manchester United fiatal duója, Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo. Érdekesség, hogy az újjáalakuló Arsenalból senki sem került be, dacára annak, hogy az "ágyúsok" várhatóan ezüstérmesek lesznek a bajnokságban.

Szavazás

Mi a véleménye az egyre több botrányt kavaró José Mourinhoról?

Írja be az itt látható számot!


Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg az angol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik