Figo gólt szerzett, és maradna

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2005.07.23. 22:38
Címkék
Pekingben folytatta világ körüli túráját a Real Madrid, és a helyi Hyundai ellen - meglepetésre csak fél ház előtt - 3-2-es győzelmet aratott. A sok esőtől alaposan felázott pályán játszott találkozón kétszer is vezettek a hazaiak, de a spanyol gárda előbb Raúl, majd Guti révén egyenlített. A győztes gólt aztán a 82. percben Figo szerezte tizenegyesből, és a portugál a meccs után állítólag azt mondta, hogy a sok huzavona után a legszívesebben Madridban maradna.
Számos más csapat is pályára lépett Ázsiában, a Manchester United Hongkongban két fiatal, Giuseppe Rossi és a kínai Tung Fang-csou góljával simán legyőzte vendéglátóját.

A második találatot jegyző 20 éves labdarúgó Angliában még nem játszhat a Unitedben, mert nincs munkavállalási engedélye, de Sir Alex Ferguson elmondta, gőzerővel dolgoznak ezen.

A másik manchesteri gárdában, a Cityben góllal debütált Andy Cole az Everton ellen egy bangkoki tornán, amelyet tizenegyesekkkel nyert meg csapata. A tornagyőzelem a Boltoné lett, a Wanderers el-Hadji Diouf szabadrúgásgóljával győzte le a helyi U23-as válogatottat.

Figo (hátul) egy tizenegyesbôl szerzett góllal nyomatékosította, hogy a Realban maradna
Figo (hátul) egy tizenegyesbôl szerzett góllal nyomatékosította, hogy a Realban maradna
Figo (hátul) egy tizenegyesbôl szerzett góllal nyomatékosította, hogy a Realban maradna
Gera Zoltán és a West Bromwich Albion Portugáliában vendégeskedett, a bajnok Benfica alaposan ellátta a Baggies baját, öt, válasz nélküli gólt szerzett. Gera kezdett, és a 67. percig pályán is volt - felejthető teljesítményét követően lecserélték.

Barátságos mérkőzések
Albufeira: Benfica (portugál)-West Bromwich Albion (angol) 5-0 (Geovani 6., 26., 65., Helio Roque 59., Simao Sabrosa 66.).
Peking: Peking Hyundai (kínai)-Real Madrid (spanyol) 2-3 (Lu Csiang 32., Jelics 73., ill. Raúl 37., Guti 79., Figo 82. - 11-esből).
Hongkong: Hongkong (kínai)-Manchester United (angol) 0-2 (G. Rossi 68., Tung Fang-csou 73.).
Bangkok: Manchester City (angol)-Everton (angol) 1-1 (An. Cole 25., ill. Beattie 62. - 11-esből) - 11-esekkel 4-2; Bolton Wanderers (angol)-Thaiföld U23 1-0 (Diouf 79.).
Glasgow: Rangers (skót)-Mönchengladbach (német) 0-0; Celtic (skót)-Sporting (portugál) 2-2 (McGeady 27., Hartson 40., ill. Douala 13., 90.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik