Nehéz meccs Hollandia ellen

B. N. Z.B. N. Z.
Vágólapra másolva!
2006.03.25. 02:05
Címkék
Negyedik vb-selejtezőjére készülődik a magyar női válogatott a felsőház 5. csoportjában. Eddig háromszor játszott a csapat a selejtezősorozatban, és Ausztriától, Angliától, valamint Franciaországtól is vereséget szenvedett. Ma 15 órakor a Zalaegerszeg melletti Andráshidán Hollandia ellen lépnek pályára a lányok, ám hiába játszanak hazai környezetben, egyáltalán nem vár rájuk könnyű feladat. A válogatott kedd óta Kehidakustyánban készül a megméretésre.

„Nagy valószínűséggel a hollandok három csatárral állnak fel, ezért a védekezésre kell helyeznünk a fő hangsúlyt. Jó lenne kisebb csodát véghezvinni, bevallom, már a döntetlennek nagyon tudnánk örülni” – mondta Telek András szövetségi edző.

A keret nem teljes, hiszen a franciaországi idegenlégiós, Milassin Erzsébet mellett Bangó Mónika is hiányzik részleges bokaszalag-szakadás miatt. A válogatott az eddigi sorozatban még nem szerzett gólt. Elsősorban a feminás Nagy Anettől lenne várható, hogy betaláljon a hollandok kapujába, ám a szakvezető szerint ő csak kispados lesz.

„Sérülése után Anett még nincs tökéletes állapotban, ezért a jobb formában lévő Czuder Ágnes kerül a kezdőcsapatba. Bízom benne, hogy a gyors kontrákból sikerül gólt elérnünk ” – vélekedett Telek András a csatárposztról.

A magyar csapat várhatóan a Szvorda – Kanta, Paraoánu, Gáspár, Sümegi – Jakab R., Smuczer, Szekér, Tóth G. – Czuder, Sebestyén összeállításban kezd, a kispadon Sipos, Kövesi, Méry, Pádár, Fenyvesi, Szórádi és Nagy A. foglal helyet.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik