Koman Vladimir: jöhet a Róma

S. Zs.S. Zs.
Vágólapra másolva!
2007.04.15. 00:19
Címkék

Lassan elcsitulnak a hullá mok Koman Vladimir körül. A Sampdoria ukrán nemzetiségű, de a magyar U17-es válogatottban állandóan szereplő középpályása az elmúlt héten gólpasszal mutatkozott be az olasz bajnokság legmagasabb osztályában (a Samp 1–0-ra győzött a Torino ellen), ám Várhidi Péter kijelentette: szép dolog a Serie A-ban játszani – ő igazán tudja, hiszen évekig az olasz liga szakértője volt a Sport1-en –, de ez nem elég ahhoz, hogy meghívja az igencsak megfiatalított A-válogatottba vagy az Eb-selejtezőre készülő U19-es csapatba. Aztán két nap múlva Koman Vladimir mégis bekerült a 19 éven aluliak keretébe, de a samsungsport.hu oldalon a játékos azt nyilatkozta: oda nem megy! A kapitány minderre úgy reagált: hamarosan tisztázza a helyzetet a játékossal.

A Sampdoria a Bajnokok Ligájában nagyot bukfencező (1–7 Manchesterben) AS Roma vendége, így két rövid kérdésünk volt Koman Vladimirhez: hazajön-e az ifiválogatottba, és kezd-e, játszik-e Rómában?

„Az utazó keretben ott vagyok

– mondta lapunknak a futballista. – A kezdőcsapatot a meccs

előtt jelöli ki az edző, még nem lehet tudni, ki lesz bent a csapatban. Az U19? Nézze, várom a kapitány hívását, hallottam, hogy tisztázni akarja velem a félreértést, de nem tagadom: rendkívül rosszulesett, hogy míg Genovában mindenki gratulál, biztat, otthon szinte semmibe veszik a teljesítményemet. Sok gondolat kavarog a fejemben, és az is eszembe jutott, életem lehetősége, hogy megragadjak a Sampdoria gárdájában, most csak erre figyelek, így elképzelhető, hogy nem megyek haza…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik