Magabiztos volt a Fradi

BERECZKY ATTILABERECZKY ATTILA
Vágólapra másolva!
2007.09.30. 00:32
Címkék
Hatalmas iramú, közönségszórakoztató rangadót játszott a bajnok FTC és a DVSC, amelyen a kevesebbet hibázó vendéglátók szerezték meg a két pontot.

Már az első percekben látszott, hogy a csapatok nagyon komolyan veszik a mérkőzést, pillanatnyi teketóriázás nélkül egymásnak estek. Igaz, a nagy rohanásba rengeteg hiba csúszott, és a kezdeti kapkodásból a Fradi jött ki jobban: Zsiga Gyula csapata három góllal meglépett (4–1). Kíméletlenül tüzelt a zöld-fehérek ifjú tehetsége, Zácsik Szandra, míg debreceni oldalról a balszélső Nagy Ivett tartotta a lépést. Az első félidő derekán úgy tűnt, meglépnek a vendéglátók, ám hiába vezettek 11–7-re, a DVSC azonban tartotta a lépést ellenfelével.

Szünetig fej fej mellett haladtak a felek, a folytatásban a bajnok FTC kapta el jobban a fonalat, s újra meglépett négy góllal. A Loki ugyan küzdött becsülettel, de a vendégek védekezése sokszor szellős volt, s a kulcsmomentumokban lerohanásaikat is elrontották a hajdúságiak – ezért tetemesnek mondható előnnyel kezdte a hajrát a Fradi. A végjátékban hiába parádézott a válogatott átlövő Szűcs Gabriella, góljaival csak felzárkózni tudott a debreceni csapat, a zöld-fehérek magabiztosan nyerték meg a magas színvonalú rangadót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik