Bizonytalan a jövő

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2008.01.08. 12:28
Címkék

A hétfő délelőtti gyakorlás sal megkezdte a felkészülést a Győri ETO FC – keddtől már napi két tréning vár a labdarúgókra. A keretből az első foglalkozáson (a pravoszláv karácsony miatt) hiányzott Szasa Sztevanovics, Zoran Supics és Bojan Brnovics, ők szerdán kapcsolódnak be a közös munkába. Ismert, hogy Igor Bogdanovicsot tavaly nyáron egy évre kölcsönvette a DVSC-től a klub, ám miután az ETO nem élt opciós jogával (vagyis a támadó játékjogát december 15-ig nem vásárolta meg véglegesen), a Loki elöljárói visszarendelték a futballistát Debrecenbe. Ettől függetlenül az őszszel öt találatig jutó csatár szerdán Győrben jelentkezik edzésre, további sorsa azonban attól függ, milyen egyezségre jutnak a két klub irányítói.

Ugyancsak a győriek edzéseit látogatja Kovács Zoltán, de ez aligha meglepő, ha tudjuk, az olimpiai válogatott védő december közepén 2012. december 31-ig meghosszabbította szerződését. Ugyanakkor ismert az is: a 21 esztendős játékost az óév végén a Championshipben szereplő Burnley FC (Király Gábor egyesülete) tesztelte, és teljesítményével kedvező benyomást tett az angolokra. A szakmai stáb örülne, ha Kovács Zoltán Győrben maradna, egy esetleges visszautasíthatatlan ajánlat esetén azonban fel kell készülni a pótlására. Mindenképpen jó hír viszont az ETOszimpatizánsok számára, hogy hosszabb kihagyás után Böőr Zoltán hétfőn már részt vett a közös futásban, és bár az elkövetkező két hétben más jellegű terhelést kap majd, mint csapattársai, immár a többiekkel együtt gyakorolhat.

Miután a kevés játéklehetőséget kapó Somogyi Csaba távozni készül, a jövő héten kapust tesztel az ETO, és gaboni támadó érkezése is várható. Az első felkészülési mérkőzést január 16-án a Gyirmót ellen játssza a csapat, és immár az is végleges, hogy február 4-től 14-ig a törökországi Antalyában lesz edzőtábor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik