Nyolcvan perce nem kapott gólt

B. N. Z.B. N. Z.
Vágólapra másolva!
2008.02.12. 22:59
Címkék

Idei második meccsét is le játszotta a Gödöllő-City Line női futsalcsapata, amely a Skorpió-Salgótarjánt győzte le 9–0-ra. Mivel egy héttel korábban 11–0-s sikert arattak a Pest megyeiek Bátonyterenyén, a női és férfi futsalbajnokságok tekintetében először zsinórban két meccsen maradt érintetlen Sipos Hajnalka kapuja.

A januári, a gödöllői felkészülési kupán a legkevesebb gólt kapta, és a legjobb kapusnak választották, sőt csapata mindkét idei bajnokiján érintetlen maradt a hálója. Minek tudható be ez a teljesítmény?

Megvallom, nem számítottam ilyen szezonkezdésre – mondta a 35 esztendős Sipos Hajnalka. – A téli felkészülés során kissé átalakult a védelmünk, stabilabbak lettünk, így valamelyest nekem is kevesebb a dolgom, bár legutóbb, a salgótarjániak ellen több százszázalékos ziccerben kellett hárítanom.

Immár nyolcvan perce nem kapott gólt. Elgondolkodott azon, hogy meddig nyújtható a sorozat?

Legközelebb, január huszonnegyedikén Gödöllőn a berettyóújfaluiakat fogadjuk. Ha ott az első félidőben nem szerez gólt ellenfelünk, akkor már százperces sorozatnál fogok tartani – de nem számolgatok, hiszen nem ez a lényeg, hanem az, hogy mindig eggyel több gólt szerezzünk, mint soros ellenfelünk.

Mi a Gödöllő célja a bajnokságban?

Az ősszel idegenben több váratlan vereséget szenvedtünk, így nagy a lemaradásunk. Sikeres tavaszt produkálva azonban a negyedik hely elérhető a csapat számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik