Csak a hasát figyeljék!

BERECZKY ATTILABERECZKY ATTILA
Vágólapra másolva!
2008.03.02. 00:29
Címkék
Az őszt még a Győri ETO FC labdarúgójaként fejezte be Igor Bogdanovics, aztán a téli átigazolási időszakban a Dunántúlra kölcsönadott szerb csatár visszakerült Debrecenbe. Számára pikáns lesz a mérkőzés, hiszen annak a csapatnak kellene gólt rúgnia, amelyben néhány hónapja még azonos célokért harcolt a pályán.

Ha Debrecenben valaki igazán jól ismeri a győri együttest, akkor az ön.Ha Debrecenben valaki igazán jól ismeri a győri együttest, akkor az ön.

Szép emlékeim vannak az ETO-ról, hiszen jó csapatban játszhattam ott – kezdte Igor Bogdanovics a DVSC-TEVA péntek délelőtti edzése után. – Valóban egyaránt jól ismerem az ETO játékosait, edzőjét, és a csapat játékát is.

Akkor tudja, mire számíthatnak szombat délután.

Egervári Sándor mindig a stabil védekezésre építi a csapat játékát, hazai pályán is ez az együttes legfőbb célja. Így volt ez a tavaszi rajton a Nyíregyháza ellen is, mégis rúgott öt gólt az ETO. Azaz egyértelmű, hogy Győrben nem szabad ész nélkül rohamozni, mert az ellenfél csak erre vár.

Boldogulnak majd a győri védőkkel?

Stark Péter és Zoran Supics stabil párost alkot középen, mindketten rutinos játékosok, nehéz átjutni rajtuk, de bízom benne, hogy nekünk sikerül majd. Egyébként mindkettőjükkel nagyon jóban vagyok, mint ahogyan a győri játékosokkal általában.

Nem lesz furcsa azok ellen játszani, akikkel ősszel még egy csapatban futballozott?

A profi labdarúgás ilyen, nem szabad ezen rágódni. A meccs előtt és után él a barátság, a pályán azonban csak az a fontos számomra, hogy a Loki szerezze meg a három pontot.

Az első tavaszi fordulóban már hibáztak a nagy riválisok. Döntetlent játszott a Honvéd, kikapott az MTK, így jelentősen javult a DVSC esélye és helyzete.

Számomra az volt az elmúlt hét legjelentősebb eseménye, hogy mi három nullára nyertünk a DVTK ellen. Nem foglakozunk az ellenfelek eredményeivel, csak magunkkal, nekünk kell nyerni a meccseket, akkor meglesz a negyedik bajnoki cím.

Sikerült már tökéletesen beilleszkednie régi-új csapatába?

Úgy érzem, igen. Bár a városban néhányan kritizáltak a

folytatás...
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik