Nem gond a győzelmi kényszer

BERECZKY ATTILABERECZKY ATTILA
Vágólapra másolva!
2008.03.10. 22:48
Címkék

Nem volt szerencséje Angliában Máté Péternek, a védő súlyos térdsérülést szenvedett. A keresztszalagműtét után már nem jutott játéklehetőséghez, így a télen visszatért Debrecenbe, s elfoglalta helyét a Loki védelmének tengelyében.

„Nehéz időszakon vagyok túl, hiszen a sérülésem után újra fel kell építenem magam, hogy bírjam a sorozatterhelést – kezdte Máté Péter. – Szerencsére jól sikerült a téli felkészülésünk – nekem ez különösen fontos volt –, s a rajtra összeállt a védekezésünk. Ezt a Győrben bekapott három gól ellenére mondom, hiszen azon a meccsen ellenfelünk sem tudott helyzeteket kialakítani, ám remekül kihasználta hibáinkat, ezért is tudott nyerni.”

Hétfő este a Siófok ellen hazai pályán javíthat a Loki.

„Nemcsak a Siófok ellen, hanem szinte mindig győzelmi kényszerrel lépünk pályára, ám ez nem biztos, hogy zavaró – folytatta a védő. – Kellemes teher a bajnoki címért játszani, s mivel nagyon sűrű a mezőny eleje, nem szabad sokat hibázni. Természetesen a Siófok ellen is meg kell szereznünk a három pontot, de nem lesz egyszerű dolgunk. A lényeg, hogy nyerjünk, s tartsuk a lépést a listavezető MTK-val.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik