Az olaszok nem csak kalandot kerestek

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2008.11.28. 23:34
Címkék

Tovább zajlanak a tárgyalások a Vasas jövőjével kapcsolatban, miután Jámbor János többségi tulajdonos jelezte, hogy december 31. után nem támogatja tovább a csapatot. Jártak már Angyalföldön amerikai és olasz üzletemberek: az Egyesült Államokból a korábbi győri játékos, a 67-szeres amerikai válogatott Peter Vermes érkezett a Kansas City Wizards képviseletében, Olaszországból pedig a Serie A középmezőnyéhez tartozó Siena tulajdonosi köre nézett körül a Fáy utcában. A Vasas vezetősége mindkét érdeklődőhöz elküldte azt a dokumentációt, amelyben minden fontos adat szerepel a klubról. Az olaszok három napot töltöttek Budapesten, s hamarosan újra Angyalföldre érkeznek.

„Nem szeretnék semmit sem elkiabálni, de bizakodó vagyok, hiszen az olaszok tíz napon belül újra tárgyalóasztalhoz ülnek velünk, úgyhogy sok minden eldőlhet – mondta Markovits László, a Vasas ügyvezető elnöke. – Az idő nem sürget bennünket; ha december végéig nem találunk új befektetőt, a főtulajdonos Jámbor Jánossal együtt kell megoldanunk, hogy a csapat zökkenőmentesen játssza végig a bajnokságot.”

A szebb jövőben hisznek is a Fáy utcában, amit jelez, hogy az együttes két meghatározó játékosa néhány napon belül aláírhatja az újabb két évre szóló szerződéshosszabbítást. Németh Gáborról és Németh Norbertről van szó.

„Németh Gáborral együtt megkaptuk a szerződésünk tervezetét, gyakorlatilag mindenben megegyeztünk a klub vezetőivel, s néhány apró módosítás után szinte biztosan aláírjuk a megállapodást – mondta Németh Norbert – S miért is ne tennénk, hiszen a kilátások nagyon kecsegtetőek: a bajnokság végén dobogós lehet a Vasas!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik