Skócia: megállapodott a Rangers és a szövetség

Vágólapra másolva!
2007.01.12. 18:46
Címkék
Pénteken megállapodott egymással a Skót Labdarúgó-szövetség (SFA) és az élvonalbeli Glasgow Rangers Walter Smith szövetségi kapitány (képünkön) "átigazolásáról". Smith szövetségi kapitányként kérte a 2008-ig érvényes szerződése felbontását az SFA-tól, mert közben megállapodott a Glasgow Rangers vezetőivel, hogy a gárda szakmai munkáját irányítja a jövőben.
Az SFA nem akarta elengedni a trénert és pert helyezett kilátásba a Rangershez szerdán hároméves szerződést aláíró tréner ellen.

"Nagyon örülök, hogy sikerült békésen rendezni ezt a kérdést, rettenetesen zavart ez a huzavona" - mondta az 58 éves edző, aki 1990 és 1997 között hét bajnoki aranyat nyert a Glasgow Rangersszel.

A megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra. Az SFA azért nem akarta elengedni Smith-t, mert nagyon elégedett volt a munkájával. A skót válogatott az Európa-bajnoki selejtezők B-csoportjában az első helyen áll, megelőzve többek között a világbajnok Olaszországot, az ezüstérmes Franciaországot és a vb-résztvevő Ukrajnát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik