Felkészülés: Mexikó végre győzött, de még mindig nincs kapitánya

Vágólapra másolva!
2010.09.08. 10:16
Először nyert mérkőzést a nyári labdarúgó-világbajnokság óta Mexikó válogatottja, amely továbbra is keresi a vb után távozó Javier Aguirre szövetségi kapitány utódját. A közép-amerikaiak Kolumbiát győzték le a magyar idő szerint szerdára virradóra rendezett felkészülési találkozón.

A mexikóiak a csereként beálló Elías Hernández 89. percben lőtt góljával gyűrték le Kolumbiát egy kevéssé színvonalas meccsen. A vb-n nyolcaddöntőt játszó El Trí harmadszor lépett pályára a nyári világbajnokság óta, és az első győzelmét aratta. A kapitányi posztot augusztusban átmenetileg ellátó Enrique Meza után ezúttal a Chivas Guadalajara trénere, Efraín Flores ült a kispadon, szintén ideiglenes megbízással.

Peru a második mérkőzését is megnyerte a nemrégiben kinevezett szövetségi kapitány, Sergio Markarián irányításával; a Jamaica elleni győztes gólt szintén egy cserejátékos, José Carlos Fernández szerezte a hajrában.

Venezuela a félig magyar származású Nicolás Fedor (alias Miku) 87. percbeli találatával, Ecuador legyőzésével igyekezett feledtetni a napokban Kolumbiától elszenvedett négygólos vereséget.

A többi keddi felkészülési mérkőzés eredményét itt tekinthetik meg.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK 
Mexikó–Kolumbia 1–0
Jamaica–Peru 1–2
Venezuela–Ecuador 1–0
Panama–Trinidad és Tobago 3–0
Kanada–Honduras 2–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik