Ausztria: Szabics góllal ébresztette a Sturmot, de már késő volt

Vágólapra másolva!
2011.09.10. 20:33
Szabics Imre megszerezte első gólját a 2011–2012-es osztrák labdarúgó-bajnokságban, sőt gólpasszt is adott, csapata, a Sturm Graz mégis kikapott 4–2-re az Admirától a 7. forduló szombati játéknapján.

Az Admira az első félidőben háromgólos előnyt szerzett, csakhogy a Sturm nem roppant össze, Franco Foda kettős cserével frissített csapata megkezdte a felzárkózást. Az 57. percben szabadrúgást követően Szabics közelről a kapuba lőtt, majd a 72. percben Darko Bodul is betalált – a horvát támadó Szabicstól kapta a labdát. A hajrá újra a hazaiaké volt, Bodul piros lapot kapott, és Benjamin Sulimani a 88. percben biztossá tette az Admira sikerét.

Sáfár Szabolcs csapata, az Innsbruck egy híján ugyanannyi gólt kapott, mint a megelőző hat fordulóban együttvéve. A magyar kapus sérülés miatt nem védhetett, a vendég Ried támadói Markus Egger hálóját lőtték rojtosra (0–5).

A Mattersburg Waltner Róbert nélkül ért el bravúros döntetlent a Rapid otthonában, ezzel ellépett az utolsó helyről. Nem játszott a korábbi REAC-os Matondo Franck sem a Kapfenbergben, amely hazai pályán 3–1-re kikapott a Salzburgtól. TABELLA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik