Törökország: Coulibalyt újabb másodosztályú csapattal hozták szóba

Vágólapra másolva!
2013.07.12. 12:58
Miközben Adamo Coulibaly még mindig Debrecenben tartózkodik – ez derült ki a Debrecen Televíziónak adott nyilatkozatából –, a csatárt Törökországban a Denizlispor és a Boluspor után újabb másodosztályú csapattal hozták hírbe.

Tegnap beszámoltunk arról, hogy a Denizlispor után immár a Boluspor is felfüggesztette Adamo Coulibaly szerződtetésének ügyét, miután nem tudott megegyezni a csatár menedzserével. A jelentések szerint azért nem, mert az ügynök nem a megállapodásra törekedett, hanem arra, hogy minél jobban felverje a játékos árát, illetve fizetését.

Ennek ellenére török források szerint egy újabb másodosztályú csapatnál, az Adana Demirspornál is szóba került a szerződtetése.

Kérdés, mennyire tekinthető komolynak az érdeklődés, ugyanis Coulibaly a Debrecen Televíziónak arról beszélt, hogy továbbra is Debrecenben – annak ellenére, hogy azt már korábban bejelentette, távozik a DVSC-Tevától – vár a megfelelő ajánlatra, illetve arra, hogy visszahívják azokból az arab országokból, ahonnan már kapott igazán jónak tűnő ajánlatot is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik