Felkészülés: Adorján 42 percet játszott a Liverpoolban

Vágólapra másolva!
2014.07.16. 23:01
Adorján Krisztián a második félidő elején állt be, így tagja volt a Bröndby ellen felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedő Liverpool labdarúgócsapatának.

Adorján – aki az elmúlt szezont a holland élvonalbeli Groningennél töltötte, ám kölcsönszerződését nem újították meg – a 48. percben Philippe Coutinho helyére állt be, onnantól kezdve végig a pályán volt.Adorján – aki az elmúlt szezont a holland élvonalbeli Groningennél töltötte, ám kölcsönszerződését nem újították meg – a 48. percben Philippe Coutinho helyére állt be, onnantól kezdve végig a pályán volt.

Szalai Ádám kezdőként kapott lehetőséget új klubjában, a Hoffenheimben, amely 4–0-ra legyőzte az Astoria Walldorfot. Köteles László végigvédte a Crvena Zvezda elleni 1–1-gyel végződő mérkőzést, míg Király Gábort 0–1-nél cserélte le Ricardo Moniz a Mönchengladbach elleni felkészülési találkozón, a végeredmény 3–2-es Borussia siker lett.

Az európai nagy csapatok közül alacsonyabb osztályú csapatokat győzött le az AC Milan és a Chelsea, 2–0, illetve 5–0 arányban. A szerdai nap legnagyobb különbségű győzelmét a Crystal Palace aratta, amely 13–1-re múlta felül osztrák ellenfelét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
AC Milan (olasz)–Renate (olasz) 2–0
Bröndby (dán)–Liverpool (angol) 2–1
Hoffenheim (német)–Astoria Walldorf (német) 4–0
Genk (belga)–Crvena Zvezda (szerb) 1–1
Mönchengladbach (német)–1860 München (német) 3–2
Venlo (holland)–FC Porto (portugál) 2–6
VfB Stuttgart (német)–Darmstadt (német) 2–1
Grazer (osztrák)–Crystal Palace (angol) 1–13
Mjallby (svéd)–Bolton (angol) 3–2
RFC Liege (belga)–Anderlecht (belga) 0–2
Wycombe (angol)–Chelsea (angol) 0–5

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik