PSG: eljött a nagy nap, folytatódik az Ibrahimovic-show

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.06. 13:20
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain klasszis labdarúgója csütörtökön újra edzett, és máris megkezdődtek a találgatások arról, hogy az Olympique Marseille elleni vasárnapi csúcsrangadón, a francia klasszikuson visszatér-e a pályára.

Zlatan Ibrahimovic edzésbe állásáról a párizsi klub közölt hírt és képet csütörtökön az Instagramon, egyelőre azonban eldönthetetlen, hogy Ibra három nap múlva bevethető állapotban lesz-e, vagy csupán az ősi riválissal szembeni lélektani hadviselésről van szó.

A 33 éves svéd játékos legutóbb szeptember 21-án lépett pályára (PSG–Lyon 1–1), azóta a saroksérülését kúrálták, és néhány napja Thiago Silva azt nyilatkozta: kénytelenek lesznek Ibra nélkül megvívni a francia klasszikust.

Szerda este, az APOEL elleni BL-győzelem után Laurent Blanc, a PSG vezetőedzője már bizakodóbban válaszolt a csatár esetleges vasárnapi játékáról érdeklődőknek.

„Nagyon különös sérüléssel van dolgunk – mondta a szakvezető. – Az utóbbi néhány napban nagyon kedvező változásokat észleltünk, de ez még nem elegendő ahhoz, hogy biztosat mondjunk. Ha a következő napokban is folytatódik a javulás, bármi előfordulhat."

Bizonyíték az Instagramról
Bizonyíték az Instagramról

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik