Hollandia: RvP kimarad, megnyílt az út Dost előtt - a keret

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 15:06
Guus Hiddink, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette előzetes keretét a Törökország és Spanyolország elleni mérkőzésekre. Kimaradt Robin van Persie, a Manchester United csatára sérülés miatt, de megkapta a meghívót Bas Dost, a Wolfsburg támadója és Eljero Elia, a Southampton szélsője.

Dost tizenhárom mérkőzésen tizenhárom gólt szerzett a Bundesliga 2014–2015-ös szezonjában, a Werder Brementől kölcsönvett Elia szintén kitűnő játékával vétette észre magát az angol élvonalban szereplő „szenteknél”.

A huszonnyolc fős keret legtöbb játékosát a PSV adja, hét eindhoveni labdarúgó készülhet a spanyolok és a törökök ellen.

A HOLLAND VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Tim Krul (Newcastle United), Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)
Hátvédek: Gregory van der Wiel (PSG), Jetro Willems (PSV), Daryl Janmaat (Newcastle United), Ricardo van Rhijn (Ajax), Bruno Martins Indi (Porto), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio), Jeffrey Bruma (PSV), Joel Veltman (Ajax), Sven van Beek (Feyenoord)
Középpályások: Arjen Robben (Bayern München), Memphis Depay (PSV), Georgino Wijnaldum (PSV), Ibrahim Afellay (Olympiakosz – kölcsönben a Barcelonától), Luciano Narsingh (PSV), Quincy Promes (Szpartak Moszkva), Eljero Elia (Southampton – kölcsönben a Werder Brementől), Wesley Sneijder (Galatasaray), Daley Blind (Manchester United), Nigel de Jong (AC Milan), Jordy Clasie (Feyenoord)
Támadók: Bas Dost (VfL Wolfsburg), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (PSV)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik