Felkészülés: Dárdaiékat megleckéztette a Napoli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.13. 22:12
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–1-re kikapott a Napolitól. A Juventus döntetlent játszott az Espanyollal, az Inter megverte a Celticet, és győzött az Atlético Madrid is.

A Hertha az első félidő közepén egy védelmi megingást kihasználva Vedad Ibisevic révén megszerezte a vezetést a Napoli ellen, ám az olasz csapat Marek Hamsík jóvoltából még a szünet előtt egyenlített. A fordulás után már a vendégekről szólt a meccs, akik José Callejón találatával megfordították az állást, majd Arkadiusz Milik és Dries Mertens góljaival biztossá tették a sikerüket.Hertha az első félidő közepén egy védelmi megingást kihasználva Vedad Ibisevic révén megszerezte a vezetést a Napoli ellen, ám az olasz csapat Marek Hamsík jóvoltából még a szünet előtt egyenlített. A fordulás után már a vendégekről szólt a meccs, akik José Callejón találatával megfordították az állást, majd Arkadiusz Milik és Dries Mertens góljaival biztossá tették a sikerüket.

A Juventus kétszer is hátrányba került a 77. perctől tíz emberrel játszó Espanyollal szemben, de előbb Mario Mandzukic, majd Paulo Dybala találataival mindkétszer egyenlített. A Juvéban az új szerzemények közül kezdőként lépett pályára Daniel Alves, Medhi Benatia, Miralem Pjanic és Gonzalo Higuaín is.

Az Inter két olasz válogatott játékos, Éder és Antonio Candreva góljaival győzte le a Celticet a Bajnokok Kupája elnevezésű felkészülési torna keretein belül, míg az Atlético Madrid a nyáron érkező Nicolás Gaitán, valamint Diego Godín találatival verte meg a nigériai NPFL All-Star együttesét.

A Darmstadt Kleinheisler László nélkül ikszelt a spanyol első osztályú Las Palmasszal, az Adanaspor a magyar válogatott Koman Vladimirrel a soraiban simán kikapott a Karabüksportól.

BAJNOKOK KUPÁJA
Internazionale–Celtic 2–0
(Éder 45+1., Candreva 71.)

TOVÁBBI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Hertha BSC (német)–Napoli (olasz) 1–4
Atlético Madrid (spanyol)–NPFL All-Star (nigériai) 2–1
Juventus (olasz)–Espanyol (spanyol) 2–2
Osasuna (spanyol)–Rayo Vallecano (spanyol) 1–5
Alcorcón (spanyol)–Leganés (spanyol) 1–0
Bayer Leverkusen (német)–Real Sociedad (spanyol) 2–0
Darmstadt (német)–Las Palmas (spanyol) 1–1
Ingolstadt (német)–Werder Bremen (német) 0–1
Mönchengladbach (német)–Lazio (olasz) 0–0
Adanaspor (török)–Karabükspor (török) 0–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik