U19: egygólos felcsúti vereség Madridban

B. Z.B. Z.
Vágólapra másolva!
2023.03.15. 22:24
null
Két gólt lőtt a magyar csapat a Puskás Akadémia Real Madrid elleni mérkőzésén (Fotó: pfla.hu)
A hagyományokhoz híven a Puskás Akadémia U19-es játékosai az idén is elutazhattak Madridba, hogy a Real Madrid hazai BL-nyolcaddöntőjének napján összemérjék tudásukat a királyiak hasonló korú fiataljaival, ahogyan Puskás Ferenc egykori klubja is tiszteletét teszi évről évre a felcsúti Puskás–Suzuki-kupán.

 

Tóth-Zele József, Puskás jó barátja, a királyiak volt utánpótlásedzője is találkozott a magyar fiatalokkal; a túra része volt idén is a városnézés és a Real Madrid létesítményei, illetve a madridi Puskás-szobor felkeresése, de a fő programot természetesen a két korosztályos csapat meccse jelentette.

A mérkőzésen derekasan helytállt a Puskás Akadémia, amely sokáig döntetlenre állt világhírű ellenfelével, végül minimális különbségű, 3–2-es vereséget szenvedett. A Körtvélyesi István vezetőedző által irányított, Perczel – Koch, Vajda, Umathum, Bányai – Juricic, Kern, Vékony – Szabari, Piscsur, Jablonszkij felállásban játszó felcsútiak (pályára lépett még: Somfalvi, Oszadcsij, Kubicsek, Barkóczy, Pataki, Bontás) két gólját Jablonszkij Oleh és Szabari Roland szerezte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik