Telt ház lesz a Kassa FC–Roma találkozón!

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.07.18. 20:22
Daniele De Rossi (Fotó: Getty Images)
Stadionavató Kassán! A többségi magyar tulajdonban lévő Kassa FC hétfőn az olasz sztárcsapatot, az AS Romát fogadja. A találkozó az új kassai stadion hivatalos átadója lesz. A meccs iránt az anyaországból is sokan érdeklődnek.

 

Biztosan telt ház lesz Kassán, hiszen már nem lehet jegyet kapni a Roma elleni összecsapásra. 

„Újabb fontos mérföldkő lesz a hétfői nap klubunk életében, és jó érezni azt a kiemelt figyelmet, amely övezi a csapatot a napokban. A környező országokból is sok érdeklődő e-mailt kaptunk, illetve kapunk” – számolt be a stadionavatóval kapcsolatban Geri Ádám ügyvezető.

„Előzetes információk szerint az olaszok csaknem a legerősebb összeállításukkal érkeznek, és biztos, hogy nem veszik félvállról a hétfői meccset” – mondta Geri, hozzátéve: a két együttes legutóbb 15 évvel ezelőtt az Európa-ligában találkozott egymással.

„2009-ben az El rájátszásának első mérkőzésén a Kassa nagy meglepetést okozva, 3–3-ra végzett a Francesco Tottival felálló olaszokkal. A visszavágót a Roma aztán 7–1-re megnyerte, de az FC Kassáról beszélt fél Európa a két meccs között” – emlékezett az ügyvezető.

A Kassai Futball Aréna ünnepélyes megnyitója hétfőn 19.30-tól lesz. Az ünnepi találkozót 12 400 néző előtt játsszák le.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik