A visszavonulás helyett Szaúd-Arábiát választhatja Sergio Ramos – sajtóhír

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.08.29. 13:37
Sergio Ramos Szaúd-Arábiában köthet ki (Fotó: Getty Images)
A négyszeres BL-győztes Sergio Ramos pár napja még a visszavonulásról tett közzé sejtelmes posztot, most sajtóhírek szerint Szaúd-Arábiába igazolhat.

A sevillai nevelésű Sergio Ramos 19 évesen igazolt a Real Madridba. A spanyol fővárosban töltött 16 év alatt négyszer nyert BL-t, kétszer Spanyol Kupát és ötször bajnokságot. A Real Madrid színeiben 671 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 101 gólt és 40 gólpasszt jegyzett. Innen 2021-ben igazolt a Paris Saint-Germainbe, majd két év múlva visszatért nevelőegyesületéhez.

A Sevilla júniusban jelentette be, hogy a 180-szoros spanyol válogatott védő távozik a klubtól. Azóta több mint két hónap telt el, de kevés hír érkezett az Eb- és vb-győztes játékos kapcsán. A hét elején Ramos az Instagram-oldalán posztolt, melyben az új kezdetről elmélkedett. „Itt, nevetés és elmélkedések között a nap a horizont alá süllyed, emlékeztetve arra, hogy minden vég egyben új kezdet is.
Ma, ahogy a végtelen tengert szemlélem, megígérem magamnak, hogy a szívemre hallgatok: minden hullám egy lehetőség, minden pillanat egy választás. Hittel és bátorsággal fogadom az eljövendőket.” – olvasható a posztban.

Úgy tűnik, az új kezdet nem a labdarúgó karrier utáni időszakra utalt, hanem egy új bajnokságra. Az átigazolási hírekre szakosodó Sacha Tavolieri információi szerint Sergio Ramos a szaúdi bajnokságba igazol. A másodosztályból az élvonalba visszajutó Al-Orobah még nem erősítette meg az átigazolást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik