Rooney is megszólalt a csapata magyar kiszemeltjéről

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.08.05. 08:40
Szűcs Kornél (balra) Wayne Rooney érdeklődését is felkeltette (Fotó: Kovács Péter)
Mint arról beszámoltunk, a Nemzeti Sport értesülései szerint az angol másodosztályú Plymouth megállapodott a Kecskeméttel a 22 éves magyar védő, Szűcs Kornél szerződtetéséről. Most az angol gárda edzője, Wayne Rooney is beszélt a KTE alapemberéről.

 

Szűcs edzője az angol csapatnál a Manchester United korábbi klasszis csatára, a 120-szoros angol válogatott Wayne Rooney lesz, aki megerősíttette, hogy közel állnak a megállapodás véglegesítéséhez, és igen pozitívan beszélt a magyar játékosról.

Nyilvánvalóan van még néhány részlet, amit pontosítanunk kell ahhoz, hogy célba érjünk, és reméljük, ez a következő 48 órában meg is történik. Azt hiszem, a két klub már mindenben megegyezett, és már csak az orvosi vizsgálat, illetve az ilyenkor szokásos dolgok vannak hátra. Szűcs jó játékos, több poszton is tud játszani, így jó lehetőségeket biztosíthat nekünk” – mondta az angol menedzser, aki hozzátette, Szűcs Kornél rendkívül jól illene a csapatukba, de még semmi sincs lezárva. 

A hátvéd tavaly nyáron ingyen került Diósgyőrből Kecskemétre. A KTE-nél gyorsan alapemberré vált, 28 NB I-es meccsen szerepelt, májusban szerződést is hosszabbított a klubbal, de a teljesítményére időközben külföldön is felfigyeltek. Most azonban látszik, hogy az angol másodosztályban szereplő, az előző idényben a 24 csapatos mezőnyben 21. helyen záró Plymouth (Buzsáky Ákos, Halmosi Péter, Tímár Krisztián korábbi csapata) áll hozzá a legközelebb, hogy megszerezze magának.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik