Niké Liga: huszáros komáromi hajrá Besztercebányán

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2024.09.14. 22:12
Fotó: KFC Komárom
Noha hat perccel a lefújás előtt vesztésre állt a Komárom a Niké Liga hetedik fordulójában, öt perc alatt megfordította a találkozót és 3–2-re győzött a Besztercebánya otthonában.

Rosszul kezdődött a besztercebányai találkozó a komáromiak számára. A 9. percben Tomás Malec lövését Jakub Trefil ugyan még bravúrral hárította, de néhány perccel később Martin Rymarenko erős beadásába Boris Godál tette bele a fejét, a vendégek kapusa pedig ezúttal tehetetlen volt. Gyorsan jött a vendégek válasza, egy remek összjáték végén Simon Smehyl egalizált. A szünetig az újonc a vezetést is megszerezhette volna, de a hazaiak kapusa remekelt Smrehyl és Tamás Nándor helyzeténél is.

A második félidőben is a komáromiak voltak aktívabbak. Egy óra játék után is megszerezhették volna a vezetést, de Jozef Spyrka tizenegyest hibázott. Nem úgy, mint a hazaiak, akik éltek a lehetőséggel: a 84. percben egy erősen vitatható tizenegyesből Martin Rymarenko szerezte meg a Duklának a vezetést. 

Ezt követően jött a huszáros komáromi hajrá: előbb Boris Godál öngóljával egyenlített, majd egy gyors ellenakció végén Ganbayar Ganbold megfordította a találkozót és bebiztosította a liláknak a három pontot.

SZLOVÁK NIKÉ LIGA
7. FORDULÓ
Banská Bystrica–KFC Komárom 2–3 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik