DAC: egy hónap után távozik a klub sportigazgatója, Martin Skrtel – hivatalos

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.10.24. 16:26
Már nem Martin Skrtel a DAC sportigazgatója (Fotó: Instagram/Martin Skrtel)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport információi, egy hónap után távozik a DAC labdarúgócsapatától Martin Skrtel sportigazgató.

Információink szerint Skrtel szakmai tervei nem egyeztek a klubvezetés elgondolásaival, ezért felmondott a klubnál – a DAC csütörtökön bejelentette, a korábbi szlovák válogatott labdarúgó valóban távozik Dunaszerdahelyről.

„A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk klubunk sportigazgatójával, Martin Skrtellel. Az egykori válogatott védőjátékos saját kérésére, személyes okokból távozik a DAC-ból. Köszönjük Martinnak a klubunk érdekében elvégzett munkáját, és sok sikert kívánunk neki a jövőben” – olvasható a DAC hivatalos oldalán.

Skrtel az Instagram-oldalán erősítette meg a távozását.

„Alapos megfontolás után úgy döntöttem, hogy lemondok a DAC sportigazgatói posztjáról. Megértem, hogy a döntésem különböző reakciókat válthat ki, ahogyan akkor is, amikor a DAC-hoz csatlakoztam. Szeretném azonban mindannyiuk – szurkolók, média és kritikusok – megértését kérni. Távozásom oka tisztán személyes, és nincs más háttere. Köszönöm a klubnak a lehetőséget és a belém vetett bizalmat, különösen Világi Oszkár tulajdonosnak és Jan Van Daele vezérigazgatónak. A körülmények, a háttér és a munkamódszerük túllép Szlovákia határain. Még egyszer köszönöm mindenkinek a támogatást, és minden jót kívánok a klubnak és a szurkolóknak” – tette közzé Instagram-oldalán Martin Skrtel.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik