David Beckham elárulta, mit gondol a Manchester United új tulajdonosáról

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.17. 13:24
Beckham szerint jót tett a változás a Unitednak (Fotó: Getty Images)
A Manchester United volt klasszisa, David Beckham egy podcastben árulta el, mit gondol a klub új tulajdonosáról, Sir Jim Ratcliffe-ről.

Ratcliffe és az INEOS februárban vásárolta meg a klubot, aminek a vezetése egyértelműen hatalmas feladatnak bizonyul az utóbbi évek nehézségei után. 

Ennek ellenére David Beckham – aki hatszor nyerte meg az angol bajnokságot, kétszer az FA Kupát és egyszer a Bajnokok Ligáját a „vörös ördögökkel” – bízik az új vezetőkben és arra kéri a szurkolókat, legyenek türelemmel és jönni fog a változás. 

„Egyértelműen változásra volt szükség. United szurkolóként kijelenthetem, hogy egy új kezdetre volt szükség a döntéshozók körében, ami jó hatással lehet a jövőre nézve.”

A folytatásban pedig Ratcliffről is elmondta a véleményét az angol klasszis. 

„Nagyon szeretem Jimet. Az évek alatt sokat találkoztam vele és egyértelműen egy szurkoló, de mellette egy fantasztikus üzletember.”

„Ami azonban a legfontosabb, hogy törődik a klubbal, amit a rajongók is látnak. Szóval remélhetőleg hamarosan nagy változások lesznek. Tudom, hogy ehhez idő kell és United-szurkolóként igen türelmessé kellett váljak, ám minél hamarabb újra szeretném élni azokat a fantasztikus éveket, mint régen.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik