Kós Hubert a tokiói kudarcnak köszönheti Párizst; Rossi Nikitschert figyelte a Kecskemét–ETO-n

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.08.20. 23:30

 

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

 

Kós Hubert ráfekszik a 100 hátra és a 100 pillangóra… Azt viszont egyelőre nem hiszi, hogy le tudná győzni csapattársát, Léon Marchand-t. Párizs első magyar olimpiai bajnoka Kovács Erikának emellett a tokiói olimpia tanulságairól, amerikai csodaedzőjéről, Bob Bowmanről, a Phelps-faktorról és arról is beszélt, hogy miként tudott mindent kizárni az aranyérem érdekében. Címlapsztori két oldalon.

Gruber Zsombor hős lehetett volna, de erre még várnia kell. A Fradi ifjú tehetsége már kapja a zrikákat a társaktól az Újpest kihagyott ziccere miatt, de ő is tudja, hogy előbb-utóbb az ilyen helyzetek is bemennek. Somogyi Zsolt interjúja.

Nikitscher Tamásra már a szövetségi kapitány is figyel. A Kecskemétben duplázó középpályás rendkívül súlyos sérülés után tért vissza, és Marco Rossi a hírek szerint épp miatta nézte meg a helyszínen a hétvégi bajnokit – kíváncsian várjuk a folytatást…

Ahol az ötödik hely is világhírrel jár. Olimpiai sportági visszatekintő sorozatunkban az ökölvívás van a fókuszban, az elmúlt húsz év legjobb magyar olimpiai szereplésével, a forrongó hazai és nemzetközi bokszélettel és persze Hámori Luca meccsével a biológiai férfi, az algériai Imané Helif ellen.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik