Marco Rossi bekeményített a hollandok elleni meccs előtt; Ligeti Dániel totális kiégésen van túl

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2024.10.10. 23:40

 

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

 

Marco Rossi bekeményített a hollandok elleni meccs előtt. Szigorúbb szabályok léptek életbe Telkiben, Marco Rossi szövetségi kapitány és stábja újra rendet szeretett volna tenni az összetartások alkalmával. Az olasz tréner támadó szellemű holland válogatottra számít, csapatának egy lehetősége lesz, kontrákból veszélyeztetni az ellenfél kapuját. Borbola Bence összeállítása.

Imre Bence: Jó érzés, hogy már most bedobnak a mély vízbe. A kezdeti nehézségek után Imre Bence egyre inkább megtalálja a helyét a THW Kielben. A magyar válogatott 21 éves jobbszélsője a párizsi olimpia után csatlakozott a német sztárcsapathoz, amelyben a legutóbbi bajnokin tíz gólt szerzett a TVB Stuttgart ellen. A fiatal játékos az első két hónap tapasztalatairól beszélt lapunknak. A válogatott kézilabdázóval Szendrei Zoltán beszélgetett.

Az ötszörös Európa-bajnoki érmes szabadfogású klasszis, Ligeti Dániel csalódásként élte meg, hogy nem birkózhatott két mérkőzésnél többet a párizsi olimpián, de próbál a pozitívumokba kapaszkodni, és arról is beszélt, hogy 35 évesen folytatja-e a pályafutását. Krasznai Bence interjúja.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik