Hannover: jó hírek, mérsékelték Huszti eltiltását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.02. 18:31
Sikeresen fellebbezett eltiltása ellen Huszti Szabolcs: a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) fellebbviteli bizottsága hétfőn mérsékelte a Hannover magyar középpályásának büntetését, a 30 éves játékosnak így csak két meccset kell kihagynia.

Mint ismert, Huszti Szabolcsot kiállították a Schalke elleni bajnokin, miután rossz ütemben érkezett, és arcon rúgta Tim Hooglandot. A német szövetség fegyelmi bizottsága három meccsre eltiltotta a magyar középpályást.Mint ismert, Huszti Szabolcsot kiállították a Schalke elleni bajnokin, miután rossz ütemben érkezett, és arcon rúgta Tim Hooglandot. A német szövetség fegyelmi bizottsága három meccsre eltiltotta a magyar középpályást.

Huszti fellebbezett a döntés ellen, a hétfői, frankfurti tárgyaláson pedig a DFB fellebbviteli bizottsága helyt adott ennek, így a magyar légiósnak csak két meccset kell kihagynia.

Mindez azt jelenti, hogy a Hannover magyar légiósa már csak egy találkozón nem játszhat – épp a Bayern München ellen –, hiszen a hétvégén a Mainz elleni összecsapáson már egy meccset letöltött eltiltásából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik